Selçuklu 46 Nolu Musalla Bağları Aile Sağlığı Merkezi
Musalla Bağları Mah. Gülbahar Sok., Selçuklu, Konya
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
gö...i
iyiki benim aile hekimim çok teşekkür ederim ilgili alakalı
Beni Türk Hekimlerine Emanet Edin, sözünü doğruluyor.
de...2
Telefon numarası doğrulandı
İyi ki benim aile hekimim..Adının hakkını veriyor aileden gibi sizinle ilgileniyor.sizi dinliyor.Teşekkürler
as...s
Bugüne kadar çok doktorla karşılaştım fakat erdoğan bey kadar gerçekten iyi bir doktor görmedim. hastayı dinlemeden başından atmak yerine birebir ilgileniyor. İYİKİ VARSINIZ ERDOĞAN BEY TEŞEKKÜRLER
Erdoğan Kızılkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erdoğan Kızılkaya, Aile Hekimliği.
Erdoğan Kızılkaya adresi nerede?Erdoğan Kızılkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Musalla Bağları Mah. Gülbahar Sok. Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erdoğan Kızılkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erdoğan Kızılkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erdoğan Kızılkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erdoğan Kızılkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erdoğan Kızılkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erdoğan Kızılkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Erdoğan Kızılkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Aile Hekimleri
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar