Uzman Klinik Psikolog Eren Ay, lisans eğitimini 2019 yılında Sabahattin Zaim Üniversitesi Psikoloji bölümünden yüksek onur derecesiyle tamamladı. Klinik stajlarını Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine bağlı olan Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde gerçekleştirerek psikotik bozukluk ve bipolar bozukluğu olan hastaların tedavi ve iyileştirme sürecine katkı sağladı. Lisans eğitimi sırasında İstanbul Üniversitesi’nde Pedagojik Formasyon eğitimi aldı. 2019 yılında Sabahattin Zaim Üniversitesi’nde başladığı Klinik Psikoloji Yüksek Lisans eğitimini Konuşma Bozukluğu Tanısı Almış Çocukların Depresyon ve Anksiyete Düzeylerinin Annelerinin Kişilik Özellikleri ile İlişkisinin incelenmesi konulu çalışmasıyla tamamladı. Yüksek lisans eğitimi sırasında rehabilitasyon merkezinde çalıştı ve klinik gözlemlerine devam etti. Yetişkinlerle ve ergenlerle bireysel psikoterapi seanslarına devam etti. Mevcut durumda özel Eğitim ve rehabilitasyon merkezinde kurum müdürü olarak çalışmakta ve terapi seanslarına devam etmektedir.

KURS VE SERTİFİKALAR
•Kabul ve Adanmışlık Terapisi
•EMDR
•Duygu Odaklı Terapi
•Bilişsel Davranışçı Terapi Eğimi (Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitim)
•Aile Danışmanlığı Eğitimi

Frankfurter Dikkat Testi
Cattel Zeka Testi
Kent EGY Zeka Testi
Goodenoguh-Harris İnsan Cizimi Testi
Coolidge Eksen II Envanteri- Kişilik Bozuklukları Formu (CATI-KBF)
Durumluk ve Sürekli Kaygı Envanteri (STAI)
Eysenck Kişilik Envanteri (EPQ)
Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI)
Çocuk Resim Analizi

Teşvikiye cad., Şişli, İstanbul

Psikoloji Randevusu +26 daha fazla

Randevu +1 daha fazla

EMDR Terapi

Psk. Eren Ay Muayenehanesi
Ahmediye mahallesi, halk caddesi sunar iş merkezi no37/39 iç kapı no:108, Üsküdar, İstanbul

Attentioner Dikkat Geliştirme Programı +2 daha fazla

Ağlama ve Öfke Nöbetleri

EMDR Terapi

Psk. Eren Ay Balat
Ayvansaray, Ayvansaray Cd. 53/A, Fatih/İstanbul, Fatih, İstanbul

Psk. Eren Ay Nişantaşı Teşvikiye

Ahmediye mahallesi, halk caddesi sunar iş merkezi no37/39 iç kapı no:108, İstanbul

Konum: Psk. Eren Ay Nişantaşı Teşvikiye EMDR Terapi

Eren hanım’a başlarken biraz çekingendim ve oldukça karamsardım. Travmalarımı aslında aşamayacağım bir duvar olarak görüyordum. Süreç içinde bazen inişli çıkışlı anlar yaşadım.EMDR ile seansları devam ettirdik. ilk defa yaşadığım bir şey olduğu için başta tedirgindim,bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim. Gerçekten teşekkür ederim. Travmalarımı kabul etmek zaman alsa da süreç sonunda yeni bir ben çok iyi geldi.

Konum: Psk. Eren Ay Muayenehanesi Psikoloji Randevusu

Süreç içerisinde oldukça ilgiliydi. Bilgilendirmeleri ve kullandığı teknikler sürecime çok katkı sağladı. Seanslarım sonucunda farkındalık düzeyimin değiştiğini gözlemledim. Gitmeyi düşünen varsa kesinlikle öneriyorum. İş birliği kurabileceğinize inanıyorum.

Konum: Psk. Eren Ay Nişantaşı Teşvikiye Bilişsel Davranışçı Terapi

Takıntı hastalığım sebebiyle başvurdum çok memnun kaldım çok teşekkür ederim hocam. Yardımlarınız için.

Konum: Psk. Eren Ay Nişantaşı Teşvikiye Kabul ve Kararlılık Terapisi

Hayatımdan memnun değildim. İşe gitmek benim için çok sıkıcı bir hale gelmişti. Tüm sorumluluklarımdan kaçmak istiyordum. Arkadaşlarım sayesinde kendisiyle görüşme fırsatı yakaladım. Görüşmelerimiz sonucunda hayata karşı bakışım değişti. Seanslara devam ediyoruz. Kendimi daha iyi hissediyorum.

R
Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Eren Hanıma iş yerimde iletişim güçlüğü çektiğim için işten ayrılmayı düşünmem sebebiyle başvurdum. Görüşmeler sonucunda yaşadığım güçlüklerle baş etmeyi öğrendim. Teşekkür ederim.

Konum: Psk. Eren Ay Nişantaşı Teşvikiye EMDR Terapi

Öfkelendiğimde çok kırıcı cümleler söylemem yakın çevremle aramı açmıştı bu süreçte Eren Hanımla tanıştık. Öfke anlarında ne yapmam gerektiğini öğrendim. Çevremle aramdaki sorunlar daha iyi noktaya geldi. Şimdi geçmişte yaşadığım sorunları EMDR ile çalışıyoruz. Benim için zorlayıcı fakat bir o kadar da iyileştirici bir süreç oldu.

Konum: Psk. Eren Ay Nişantaşı Teşvikiye Psikoterapi

Sevgilimden ayrıldığım dönemde çevremdekilerin isteğiyle Eren Hanımla tanıştık. Kendisi ile yaptığımız görüşmeler farklı düşünmeme sebep oldu. İyi ki tanıştık.

Konum: Psk. Eren Ay Nişantaşı Teşvikiye Bilişsel Davranışçı Terapi

Eren hanım gerçekten çok iyi geldi sizle geçirdiğim süreç, ilgi alakanız ve bana sağladığınız yararlardan dolayı burdanda teşekkür etmek istedim

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Eren hanım ile yaklaşık 8 ay çalışma fırsatım oldu. Kaygılarımla baş etme ve stres bozukluğu ile ilgili sürecimi başarılı bir şekilde yönetebilmem adına bana inanılmaz faydası dokundu. Bu süreçte bana destekleri gerçekten paha biçilemez. Kendisine destekleri için çok teşekkür ediyorum.

K
Konum: Psk. Eren Ay Nişantaşı Teşvikiye Diğer

Eren Hanımla 10 aydır görüşüyoruz yaşadığım kayıp sebiyle görüşmelere katıldım. Yas sürecimden sonra kişisel gelişim için devam ettik. Bu süreçte kedi ve köpek fobime de yardımcı oldu. Teşekkür ediyorum yaşadığım pek çok sorunu çözdük.