Özel eğitim alanından sonra beş sene kadar hastanede psikiyatri bölümünde aktif olarak hem ergen hem yetişkin danışan gördüm, çeşitli psikolojik testler uyguladım, toplum ruh sağlığı merkezinde ve yataklı psikiyatri servisinde çalıştım. Kurumda çalışan personele yönelik öfke, stres, iletişim hakkında çeşitli seminerler verdim. 5 sene hastane deneyimi ardından terapi çalışmalarımı üniversite ortamında devam ettirmekteyim.
Psikoloji alanında Ufuk Üniversitesi'nde tezli yüksek lisans yapmaktayım.
Bilişsel davranışçı terapi ve kısa süreli çözüm odaklı terapi alanlarında eğitimi tamamladım.
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Aile İçi İletişim Sorunları
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Eren Tuncay adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleBu doktor/uzman mısınız?
Eren Tuncay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eren Tuncay, Psikoloji. Size Eren Tuncay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Online Danışmanlık, Aile İçi İletişim Sorunları, Ergen Terapisi, Randevu, Psikoloji Randevusu, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Online Terapi.
Eren Tuncay adresi nerede?Eren Tuncay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- karargah sokak Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eren Tuncay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eren Tuncay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Eren Tuncay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eren Tuncay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Eren Tuncay hangi dilleri konuşuyor?Eren Tuncay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Eren Tuncay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eren Tuncay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Eren Tuncay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Eskişehir Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Eskişehir Aile İçi İletişim Sorunları
Eskişehir Yaygın Anksiyete Bozukluğu