Ben Fizyomen Fizyoterapi'nin kurucusuyum.
DRY NEEDLİNG / APPİ-MATWORK PİLATES - SKOLYOZ / MANUEL TERAPİ / BANTLAMA / DSSA /ERKEK SAĞLIĞI / PELVİK TABAN
Alanlarında sertifikalı eğitimlerim bulunmaktadır.
Sporcu Yaralanmaları, Nörolojik, Pediatrik ve Ortopedik alanlarda hasta deneyimim bulunmaktadır.
ONLİNE FİZİK TEDAVİ HİZMETİ VERMEKTEYİM.
Kontrol Randevusu
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Fizik Tedavi
Kontrol Randevusu
z.....
Boyun ve omuz ağrılarım çok fazla vardı. Sizinle çalıştıktan sonra ağrılarım azaldı çok sağ olun. Açıklamalarınız, bilgi ve donanımınız taktir edilesi.Emeklerinize sağlık..
y....s
Yaşamış olduğum ön çapraz bağ yaralanmasından dolayı başvurmuştum bilinçli egzersizlerin sonucunda kısa süre içerisinde olumlu sonuçlar almaya başladım bunun için erene teşekkür ederim
Sol baldırımda çekercesine bi hissiyat vardı o sebeple basvurdum. Yuz yuze tedavi aldiktan sonra cok iyi geldi. Bende online hizmetiyle boyun ve sirt agrilarim icin calismaya karar verdim. Su an agrilarimdan buyuk olcude kurtuldum. Herkese tavsiye ederim gonul rahatligiyla alabilirsiniz. Tesekkur ederim Eren Bey.
mi...*
Kendisinden boyun ağrılarım için online hizmet aldım. Egzersiz bilgisi ve doğru yönlendirmeleri sayesinde ağrılarım geçti. Şu anda masa başı işte çalışıyor olsamda gösterdiği egzersizleri yaptığım için hiçbir problem yaşamıyorum. Emekleriniz için teşekkür ederim.
bu....
Eren Bey'den yüz yüze erkek sağlığı hizmeti aldım 4 seansta problemimi çözdü. Kendisine bunun için çok teşekkür ediyorum. Memnun kaldığım için online danışmanlık hizmetine omuz ve boyun ağrılarım için başvurdum. 6-8 seansta ağrılarımdan kurtuldum ve şu anda sağlığımı korumak için online danışmanlık hizmetine devam etmekteyiz. Gönül rahatlığıyla çalışabileceğiniz bir profesyoneldir. Kendisine aklımdaki tüm soruları sabırla ve detaylı bir şekilde açıklayıp cevapladığı için teşekkür ederim.
Eren Uyar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eren Uyar, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Eren Uyar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Online Danışmanlık, Kontrol Randevusu, Fizik Tedavi.
Eren Uyar adresi nerede?Eren Uyar adresini belirtmedi. Eren Uyar yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Eren Uyar adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eren Uyar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eren Uyar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Eren Uyar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eren Uyar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Eren Uyar hangi dilleri konuşuyor?Eren Uyar ile Türkçe, Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Eren Uyar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eren Uyar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Eren Uyar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Eren Uyar hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Eren Uyar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.