Lisans eğitimimi İstanbul Arel Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamladım. Klinik Psikoloji Yüksek Lisansıma da Arel Üniversitesinde devam etmekteyim. Ebeveyn kaygısının çocuklar üzerindeki etkisini araştırdığım tez çalışmamı yürütmekteyim.
2017 Yılından itibaren Avcılar Belediyesi'nde Psikolog olarak görev yapmaktayım. Her yıl binden fazla görüşme yaparak psikolojik danışmanlık hizmeti vermekteyim. Ayrıca haftaiçleri mesai saatlerin dışında da özel kliniklerde veya online şekilde danışmanlık hizmeti vermekteyim. Çoğunlukla çocuk, ergen ve yetişkinlerle çalışmaktayım.
Mevcut danışmanlıklarımı danışanın yapısına göre şekillendirmekteyim. Ekol olarak da yüz yılı aşkındır kullanılan psikanalitik yaklaşımı esas almaktayım. Psikanaliz, danışanı terapi odasına getiren nedenlerin kaynağını sorgularken danışanın kendisini keşfetmesine izin veren bir alandır.
Kendinizi keşfettiğiniz süreçte sizlere eşlik edecek olmaktan onur duymaktayım.
Saygılarımla,
Grup Terapisi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
d....
Kızımın ergenlik sürecinde yardımcı oldu.Şuan sürecimiz devam ediyor ve memnunuz
z.....
Çocuğumun öğretmeni, dikkat dağınıklığı olduğunu belirttiği için tavsiye üzerine Eren Bey'e başvurduk. Yaklaşık 5 aydır devam ediyoruz. Oğlumun eski hırçınlığı tamamen ortadan kalktı. Eren Bey'i çok sevdiği için seanslara severek gidiyor. En önemlisi, oğlum Eren Bey'in kendisini anladığını belirtiyor. Aralarında çok güzel bir diyalog kuruldu. Eren Bey'le konuşmak hem bana hem de oğluma çok iyi geliyor. Arkadaşlarıma da kendisini önerdim ve çevremde her zaman tavsiye ettiğim bir uzman oldu.
Kızımın dikkat eksikliği ve kontrol becerilerindeki sıkıntılar nedeniyle araştırarak ulaştık Eren Bey'e. Ortalama bir ay boyunca devam ettik. Kızım başlangıçta çok içine kapanıktı, ancak sonrasında daha sosyalleşti. Oğlum için de görüşmeler düzenledik. Genel olarak, iki kardeş arasındaki kavgalarda azalma gözlendi. Birbirlerini daha iyi anlamaya ve anlaşmaya başladılar. Eren Bey çok naif, kibar ve ilgili bir uzmandı. Sorduğumuz sorulara detaylı ve aydınlatıcı cevaplar aldık. Süreçten memnun kaldık.
Kızımın yaşadığı istismar sebebiyle Eren Bey'e başvurdum. Kızım 2 seans katıldı ancak konuşmak istemedi. Ben ise terapiye devam ettim Eren Bey ile. Gerçekten işinin ehli bir uzman. Danışanını anlayan ve yönlendiren bir yaklaşıma sahip. Benim fark edemediğim şeyleri fark edip, bakış açımı değiştirmemi sağladı. İhtiyaç duyan herkesin gönül rahatlığı ile tercih edebileceği çok başarılı bir uzman.
ö....ö
5 yaşındaki oğlum için gittik ilk seansimizi yaptık oğlumun yorumu konuşması çok güzel çok iyi biri Gerçekten Eren Bey konuşmasıyla çok naif, ilgisi ve yorumu ile yön verici bir psikolog. Bir sonraki seanslarımızı ilerleme kaydetmek adına merakla bekliyorum..
a....
Benim için iyiydi, sıkıntı yoktu. 4-5 seans görüşme sağladık çocuğum huylandı gitmek istemedi yarıda bıraktık. Kendisi çok iyi bir psikolog. Allah ondan razı olsun. Anlatımlardaydım ve seanslarımıza devam edemediğimiz için son noktasına varamadık.
b....
Eren Bey görüşmemiz aslında çok uzun sürmedi 3 seans gittik güzeldi. Kızımız için randevu oluşturduk Eren Bey'de ailecek görüşmemizi daha uygun gördü birlikte görüşme sağladık. Kendisi güzel bence iyiydi.
n....
Eren Bey işinin ehli bir uzman. Kendisi çocuklara karşı yaklaşımı gayet iyi. Erkek bir uzman olarak işini biliyor biliyor, güzel ilgileniyor ve güzel dinliyor. Açıklamasını yapıyor. Eren Bey'le çocuğum için 2 seans görüşme sağladık. Sorunumuza çözüm bulduğu için devam etmeyi tercih etmedik. Kendisinden aldığımız seanslardan memnun kaldık.
y.....
Eren Bey çok ilgili bir psikolog. Çok yardımcı oldu. Seanslarda rahatlamam için elinden gelenin en iyisini yaptı. Ben 1-1 buçuk sene danışmanlık hizmeti aldım. Çocuklarımda kısa süre danışmanlık hizmeti aldılar. Pandemi araya girince gidemedik ama birdaha gitmek isterim. Seanslardan sonra kendime daha çok güvenim geldi, daha mutlu oldum ve iyi hissettim. Eren Bey'den aldığım danışmanlık hizmetinden memnun kaldım.
n....a
Eren bey çok iyi bir psikolog yaklaşık bir yildir devam ediyorum bana çok şeyler katti kendisine burdan teşekkür ederim.N.A
Eren Yalçın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eren Yalçın, Psikoloji. Size Eren Yalçın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Cattell 2a Zeka Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Good Enough Zeka Testi, Psikoterapi, Gessell Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Aile Danışmanlığı, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Online Terapi, Online Danışmanlık.
Eren Yalçın adresi nerede?Eren Yalçın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Firuzköy, Pilevne cd. No:70, 34315 Avcılar İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eren Yalçın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eren Yalçın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Eren Yalçın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eren Yalçın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı, Banka Havalesi.
Eren Yalçın hangi dilleri konuşuyor?Eren Yalçın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Eren Yalçın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eren Yalçın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Eren Yalçın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Eren Yalçın hakkında ne düşünüyor?Toplam 47 hasta / danışan, Eren Yalçın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eren Yalçın hangi sigortaları kabul ediyor?Eren Yalçın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu