Ataşehir Mahallesi 8211/8 Sokak No: 1/1, Çiğli
gü....
Sokrates merkezinde gorevli Erengul hanıma İletişim sorunu için gittim. Memnun kaldım. Tavsiye ederim.
ra...ü
alanında çok deneyimli ve başarılı bir uzman oğlumun kekemeliği ve kızımın sınav kaygısı ile ilgili olarak gitmiştik ilk seanstan itibaren faydasını gördük kesİnlikle tavsiye ederim ayrıca size bir hasta gibi değil sanki ailesinden biriymiş gibi davranması çok mutluluk verici SELMA-GÖKSEL TÜTÜNCÜ
Erengül Mülayim isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erengül Mülayim, Psikoloji.
Erengül Mülayim adresi nerede?Erengül Mülayim şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir Mahallesi 8211/8 Sokak No: 1/1 Çiğli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erengül Mülayim isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erengül Mülayim online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erengül Mülayim isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erengül Mülayim bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erengül Mülayim ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erengül Mülayim hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Erengül Mülayim hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çiğli Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Çiğli Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Çiğli Aile İçi İletişim Sorunları
Çiğli Madde Kullanımıyla İlişkili Bozukluklar
Çiğli Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Çiğli Distimik Bozukluk (Kronik Depresyon)
Çiğli Travma Sonrası Stres Bozukluğu
Çiğli Vücut (Beden) Disformik Bozukluğu