al....
Ergin beyin hastaya olan yaklaşımı ve sakinliği çok rahatlatıcı bir unsur.vertigo şikayetleri ile kendisine başvurduğuma tüm ihtimalleri tek tek göz önünde bulundurarak sorunun kaynağına ulaşması ve rahatlatıcı telkinleri beni çok memnun etti.Kesinlikle tavsiye ediyorum
r....y
Annemin başımın sol tarafında günlerce devam eden dayanılmaz şiddetteki ağrı nedeniyle defalarca acile gidip geldik. Yapılan ağrı kesici iğneler bir işe yaramadı. Bir nöroloji uzmanına gitmemiz önerildi. Bu sorun nedeniyle nöroloji uzmanı Ergin Bey'e başvurduk. Annemin baş ağrısını detaylı değerlendirdi ve trigeminal nevralji tanısı koydu. Ergin Bey, trigeminal nevralji ağrısı şakakta çenede ya da başın bir tarafında şiddetli bir ağrı olduğundan dolayı hastaların genellikle bunu diş ağrısı sanıp önce diş hekimine gidip bir kaç diş çektirdiğini söyleyerek direk bir nöroloji uzmanına başvurduğumuz için şanslı olduğumuzu ifade etti. Ergin Bey'in yaptığı tedavi ile annem o dayanılmaz ağrılarından kurtuldu. Ergin Bey'e ilgi ve alakası için teşekkür ediyorum.
na...m
Ergin beye migren şikayetiyle başvurdum.gon blokaji denilen tedaviyi uyguladı aylarca migren atağı geçirmedim.alaninda uzman bir nörolog herkese tavsiye ederim.cok beyefendi bir insan
mu...t
Harika bir doktor alanında uzman mıgrenimi tedavi etti yaklaşımı çok iyi çok beyefendi birisi gösterdiğim sonuçlarımı çok iyi yorumladı
Ergin Karakaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ergin Karakaya, Nöroloji.
Ergin Karakaya adresi nerede?Ergin Karakaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Paşakonak Mahallesi Sağlık Caddesi No:16 Bandırma
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ergin Karakaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ergin Karakaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ergin Karakaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ergin Karakaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ergin Karakaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ergin Karakaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ergin Karakaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.