Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Standardize Mini Mental Test
Transaksiyonel Analiz
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
Ergül Fidan Kırcelli Muayenehesi
2005-2011 Bakırköy Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi,İstanbul
2011-2013 Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi, Psikiyatri Polikliniği, İstanbul
2011-2013 Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi, Cinsel İşlev Bozukluğu Polikliniği, istanbul
2014-2015 Başkent Üniversitesi Adana Uygulama ve Araştırma Merkezi
EĞİTİM VE ÖĞRETİM
1997-2004 Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi, Bursa
1990-1997 Burak Bora Anadolu Lisesi, İstanbul
1987-1990 Pendik İntay İlköğretim Okulu, İstanbul
1985-1987 Kazım Karabekir İlköğretim Okulu, İstanbul
UZMANLIK TEZİ
Davranım Bozukluğu Tanısı Alan Ergenlerde Tanının Sürekliliği, Klinik Gidişi ve İlişkili Faktörlerin Araştırılması
PSİKODRAMA TEZİ:
Spontanlık ve Yaratıcılık Kaslar Gibidir, Kullanmazsanız Kaybedersiniz
PROJELER
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Bilimsel Araştırma Topluluğu (UBIAT)
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık ve Etik Düşünce Topluluğu
GÖNÜLLÜ ÇALIŞMALAR:
1998-2002 Uludağ Üniversitesi Zehir Danışma Merkezinde Danışmanlık
YAPTIĞI GRUP TERAPİSİ ÇALIŞMALARI
2011 Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi Erişkin Poliklinik Hastaları ile Psikodrama Kişisel Gelişim Grup Çalışması
2011 Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi Genç Poliklinik Hastaları ile Psikodrama Kişisel Gelişim Grup Çalışması
2008-2011 Bakırköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi AMATEM Kliniği Psikodrama Grup Terapisi Çalışması
2011 Ergen ve Genç Erişkin Servisi Psikiyatri Hemşireleri ile Ergen Hastaya Yaklaşım Psikodrama Grup Terapisi Çalışması
2009 ÇEMATEM Kız Yataklı Tedavi Birimi Psikodrama Grup Terapisi Çalışması
2009 Bakırköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi Nevroz Birimi, Anksiyete Bozukluğu Olan Hastalarla Psikodrama Grup Terapisi Çalışması
a....t
Doktor Hanım sorunları çözme konusunda bize çok yardımcı oldu verdiği tavsiyeler ile hayatımız çok güzel yönde değişti.Doğru bilinen yanlışları düzeltmiş olduk ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim
yu...k
Bazen ani bazen de düzenli olarak bir panik ya da korku hissinin etkisi altında kalışımın tahammül edilemeyecek bir noktaya varması ve artık bu kısır döngüden kurtulmakta kararlı olduğum için kendisine başvurdum. Bana sunduğu bilgiler ışığında artık bu karanlıkla nasıl baş etmem gerektiğini biliyorum. Görüşmemiz esnasındaki tavrı ve bulunduğunuz ortam kendinizi en rahat şekilde ifade etmenizi sağlıyor. Kendisini kesinlikle önermekle birlikte buradan da teşekkürlerimi iletiyorum.
g....g
Aile terapisi için başvurduk.İlgili ve sevecen tavrı ile bize gerçekler gösterip çözüm bulmamıza yardımcı oldu. İlaç kullanmaya gerek kalmadan tedavi sürecimizi tamamladı. Ergül hanıma minnettarız. Destek bekleyen herkese öneririz.
İşinde uzman olduğu çok aşikar bir insan. En ufak bir bilgi verdiğinizde bile bununla ilgili ayrıntılı cozumlemeler yapıyor. Yapıcı tavsiyeler verdi. Durumunuzu çok iyi analiz ediyor. Ancak unutmayın ki hayatınızla ilgili kararları verecek olan sizsiniz. Yani güzel yönlendiren biri. Önünüze çok net bir resim çıkarıyor kesinlikle. Bunun sonucunda siz de harekete geçip hayatinizla ilgili doğru adımları atmalisiniz.
k.....
Çok özel bir insan objektif bakış açısı ile unuttuğum kendimi bana hatırlattığı için teşekkür ederim kendisine
se...x
Eşimle yaşadığımız sıkıntılara farklı açılardan bakmamıza yardımcı olduğu için Ergül hanıma gerçekten çok teşekkür ediyorum. Her insanın farklı ve kendine ait değerleri olduğunu ve bunlara saygı göstermemiz gerektiğini hatırlattığı için de ayrıca teşekkür ederim.
m....r
Gerçekten çok iyi bir doktor. Pek çok sıkıntıma farklı açılardan bakmama yardımcı olduğu için çok çok teşekkür ederim. Olayların düşündüğünüz gibi olmadığını, sadece kendi bakış açınızda eksikler olduğunu anlamanıza yardımcı oluyor. Yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim.
er...y
İşimde başarılı olmama rağmen kafamın içinde beni rahatsız eden düşüncelerden dolayı sık iş ve şehir değişikliği yapıyordum. Bu durumu kişilik sorunu olarak sanıyor olsam bile kafamın içinde bir şeylerin yanlış olduğunu söyleyen bir ses vardı hep. Kendime alakasız onlarca tanı koymaya başlamıştım ben şöyleyim ben böyleyim, evet evet kesinlikle benim şu sorunum var diyerek hastalık hastası hale gelmiştim. Yaş ilerledikçe sorumluluklar arttıkça işin içinden çıkamaz hale gelip profesyonel destek almam gerektiğine kendimi ikna edip Dr. Ergül hanımın muayenehanesini ziyaret ettim ve kendime yakıştırdığım onlarca hastalıkla hiç bir alakamın olmadığını, dikkat eksikliği nedeniyle yaşadığım sorunların diğer tanılarla benzerlik gösterdiğini ve hiçbiriyle alakam olmadığını fark etmemi sağladı. Özgüvenim yerine geldi, işimde kararlı bir yapıya kavuştum ve bu sayede yaşam kalitem yükseldi. Davranışlarımızdan ötürü "Kime çektiyse artık" jargonundan sıyrılmazsak sadece kendimizi değil çevremize de vereceğimiz zararlar ömür boyu elimizde olmayan bir pişmanlıkla yaşamamıza neden olacak. Benim gibi erişkin dikkat eksikliği sorunu yaşayıpta bunu kişilik sorunu sananlara Ergül hanımı kesinlikle tavsiye ediyorum.
ir...k
Tek kelimeyle mükemmel kendimi rahatça ifade edebildim. Mütevazi bilgili işinin ehli tavsiye edebileceģim doktorlardan biri.
me...u
Kesinlikle Tavsiye Ediyorum. Benim hayatımın dönüm noktalarında biride Fidan ablamdan geçmiştir.
Ergül Fidan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ergül Fidan, Psikiyatri. Size Ergül Fidan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Aile Terapisi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Erişkin Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu Kendi Bildirim Ölçeği, Hamilton Anksiyete Değerlendirme Ölçeği, Eklektik Yaklaşım, Grup Terapisi.
Ergül Fidan adresi nerede?Ergül Fidan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ziyapaşa Bulvarı Çınarlı Mah.Bulvar İşmerkezi No:51/A Kat:5 Daire :16 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ergül Fidan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ergül Fidan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ergül Fidan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ergül Fidan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ergül Fidan hangi dilleri konuşuyor?Ergül Fidan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ergül Fidan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ergül Fidan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ergül Fidan hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Ergül Fidan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler