Özalper Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:4, Yeşilyurt
g....y
6 aylık bebeğimde yüksek ateş ve kırmızı döküntü oluşmuştu. Başka bir hastanede enfeksiyon düşüncesiyle antibiyotik tedavisi uyguladılar fakat ateşi her geçen gün daha yükseliyordu. Daha Sonra Ergün hocam gördü muayene ve tahlil sonuçlarına göre Kavazaki tanısını koydu tedaviye başlar başlamaz bebeğimin ateşi ve döküntüleri kayboldu. Ergün hocam bizim şansımız gerçekten çok teşekkür ediyoruz kendisine burdan.
ha...u
Daha önce elazığ'daki ufuk tıp merkezinde görev yaparken tanıştım.Ergün bey kadar hastalarıyla ilgilenen ikinci bir Çoçuk doktoruyla bugüne kadar karşılaşmadım.Allah kendisinden razı olsun.
Ergün Sönmezgöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ergün Sönmezgöz, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Ergün Sönmezgöz adresi nerede?Ergün Sönmezgöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Özalper Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:4 Yeşilyurt
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ergün Sönmezgöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ergün Sönmezgöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ergün Sönmezgöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ergün Sönmezgöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ergün Sönmezgöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ergün Sönmezgöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ergün Sönmezgöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.