1998 YILINDA ULUDAG ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNDEN MEZUN OLDUM .2000 YILINDA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESI NÖROŞİRÜRJİ A.B.D. DA EĞİTİMİME BAŞLADIM 2006 YILINDA BEYİN VE SİNİR CERRAHİSİ UZMANI OLARAK BURSA ŞEVKET YILMAZ DEVLET HASTANESİNDE GÖREVE BAŞLADIM .2008 YILINDA ASKER OLARAK ERZURUM ASKER HASTANESİNDE GÖREVİMİ SÜRDÜRDÜM .2008-2009 YILLARINDA ADIYAMAN DEVLET HASTANESİNDE ,2009-2014 YILLARINDA BURSA ÖZEL MEDİCALPARK HASTANESİNDE ,2014-2015 YILINDA BURSA DEVLET HASTANESİ ,2016 YILINDA ÖZEL KÜTAHYA DEVLET HASTANESİ ,2016-2017 YILLARINDA İSTANBUL ÖZEL ÇAMLİCA ERDEM HASTANESİNDE ÇALIŞTIM.

Yetişkin

Özel Hayat Hastanesi

Elmasbahçeler, Ankara Yolu Cd No: 44, 16230 Osmangazi̇/Bursa, Osmangazi, Bursa 16040

Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Röportaj

• M

Merhaba erhan bey ameliyatım çok güzel geçti belimde 6 adet vida olamasına rağmen bir hafta içinde normal hayatıma devam edebiliyorum herşey için elinize sağlık

• F

Erhan hocamın ellerine sağlık bacağımın ağrısından uyuyamıyordum beni bu ağrıdan kurtardı elleriniz dert görmesin hocam

• Ü

Dayanılmaz fıtık ağrılarım vardı özellikle sağ ayak ama sol ayak da aynı şekilde kımıldamaya gelemeyecek kadar.. Erhan Hocama gittiğimde onun rahatlığı durumu analiz etme biçimi yalnızca tıbbi terimler ile değil hayatın içinden bir bireye yaklaşımı beni ikna etti ve kesinlikle kendisinden çok memnun kaldım minnettarım.. en önemlisi ameliyat sonrası ayağa kalktığımda o ağrıların geçmiş olması resmen bir duygu seli.. bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarıma kesinlikle öneririm Erhan Hocama muayene olmadan karar vermeyin bence

• R

Yaklaşık 1 ay önce.Hastaneye bel travmasından ötürü sedye ile geldim.Doktor Erhan Arslan'ın sıcak ilgi ve alakası nedeniyle sıfır olan moralim yükselerek tedaviye başladık.5 Saat süren ameliyat neticeside şimdi yürüyorum ve hayata daha iyi bakıyorum.İyiki varsın Sevgili Doktorum Erhan Arslan.Sana ve ekibine başarılar Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah

• G

Kendisine bugün muayene oldum. Bacaklarda ve dizlerimde karincalanma ve ağırlık hissi var. Ayakta durunca yuruyunce anormal agrilarim oluyordu. Basta menisküsten sandim ve ameliyat oldum. agrilarim hergun daha da artti. Fizike, Romatoloji, ortopedi,Noroloji.En son Fibromiyalji dendi, fizik tedavi gordum. Ama ise yaramadi. Fizik dr u noralterapi önerdi,4 seans gittim ama kalçadaki ani yanma ve agri artti ve dizlerim daha da ağırlasti. Doktorum beyin ve sinir cerrahine yonlendlrdi. Siyatik şüphesi duyduğunu soyledi.Erhan hocaya bugun gittim. Hoca beni dinlemek bile istemedi. Derdimi anlatamadim bile. Direkt bel emarina bakarak belden değil fizike ve irtopediye git dedi. Fizige de yonlendirdi. Beni zaten fizik ve ortopedi doktorlari yonlendirdi. O kadar üzgünüm ki anlatamam. Aylardir care arıyorum. Ben daha bisey soylerken lafi hep agzima tikti. En azından dinleyip kalça ve diz muayenesi yapabilirdi. Umudumu kaybedip uzgun bir şekilde ayrildim hastaneden.

Op. Dr. Erhan Arslan

Muayeneniz sırasında yalnızca bel MR görüntüleriniz değil, hekim tarafından ayrıntılı nörolojik muayeneniz de yapılmış; kas gücü, duyu durumu ve cerrahi gereklilik açısından değerlendirme gerçekleştirilmiştir. Bu nedenle “muayene edilmediğim” yönündeki ifadeniz gerçeği yansıtmamaktadır.

Başvurunuz esnasında, başka bir sağlık merkezinde bel bölgenize vida (cerrahi enstrümantasyon) uygulanması gerektiğinin tarafınıza bildirildiğini ifade ettiğiniz görülmüştür. Ancak merkezimizde yapılan klinik değerlendirme, nörolojik muayene ve mevcut radyolojik bulgular birlikte değerlendirildiğinde; beyin ve sinir cerrahisi açısından cerrahi müdahale gerekliliğini destekleyen herhangi bir klinik ya da radyolojik bulgu saptanmamıştır.

Başvurunuz sırasında mevcut şikâyetlerinizle birlikte istirahat raporu talebiniz olduğu sözlü olarak ifade edilmiş; yapılan muayene ve tetkik değerlendirmelerinde beyin ve sinir cerrahisi açısından cerrahi müdahale veya istirahat raporu düzenlenmesini gerektirecek bir durum tespit edilmemiştir.

Bu nedenle tıbbi gereklilik bulunmadığından istirahat raporu düzenlenmemiş, yalnızca muayene günü için sağlık hizmeti alındığına dair belge verilmiştir. Şikâyetlerinizin cerrahi değil, fizik tedavi ve rehabilitasyon ile ilgili branşlar tarafından takip edilmesinin uygun olacağı tarafınıza bildirilmiştir.

Hekimlerimiz tüm hastalarını güncel tıbbi kılavuzlar ve bilimsel standartlar doğrultusunda değerlendirmekte olup, gereksiz cerrahi işlemlerden ve tıbbi olarak uygun olmayan rapor düzenlemelerinden özellikle kaçınmaktadır.

Bel fıtığım patlaması sonucu sol bacağıda dayanılması çok zor olan şeddetli bir ağrı ile karşılaştım
    Bu süreçte birçok tedavi yöntemi denedim
    (Ozon iğnesi,hiv terapi,lazer terapi,Fizyoterapi,hacamat vs
    Aynı zamanda birkaç beyin cerrahi gözetimindeydim
    Operosyon tercihimi op.dr.Erhan arslandan yana kullandım
    Tüm süreçte çok güzel ilgilendiler ve dahada iyisi operasyon dan çıkıp kendime geldiğimde ağrım sızım geçmişti hemen ayaklana bildim
    Erhan bey kesinlikle Tavsiye edilebileceğim bir doktor

• Özel Hayat Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu  •

Muayene sürecinde açıklayıcı, dikkatli ve profesyonel bir yaklaşım sergiledi. Tedaviyle ilgili tüm aşamaları anlaşılır şekilde aktardı ve süreci özenle yönetti. Hasta iletişimi güçlü, alanına hâkim bir hekim arayanlar için net ve objektif bir değerlendirme bırakmak istedim.

• Ş

Bel fıtığından ameliyat oldum kapalı şekilde yaptı İlk gittiğimde fitigimin patladığıni öğrendim bacağımda uyuşma ve güç kaybı vardı 2 3saat sonra ayağı kalktım üç gün sonra normal yasantima döndüm zor bir ameliyat olmasına rağmen çok hızlı sağlığıma kavuştum hocam ve ekibinden çok memnun kaldım

• Özel Hayat Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu  •

Erhan Bey’e annem bel fıtığı ameliyatı oldu. Ağrıdan yürümekte zorluk çekiyordu. Ameliyat sonrası doktorumuz çok ilgilendi detaylı bir şekilde süreci anlattı. Hastasıyla olan iletişiminden gayet memnun kaldık.

• H

benin gibi bel fıtığı patlayıp ameliyat için doktor arayanlara tavsiye edilir.alaninda bilgili ve işini iyi yapan biri.hem kendilerine hemde ameliyatta emeği geçen herkese saygilarimla sağlıcakla kalın