Kulak Burun Boğaz Randevusu
Mansuroğlu Mah.1593/1 Sok. No:2 Lider Centrio A Blok K:8 D:83 BAYRAKLI İZMİR, İzmir
Adenoidektomi
Otoplasti
Preoperatif Değerlendirme
Radyofrekans Uygulamaları
Erhan Demirhan Muayenehanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Ses Cerrahisi (Fonocerrahi)
Ses Terapisi
Sinüs Cerrahisi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Erhan Demirhan Muayenehanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Timpanostomi Tüpü Uygulanması
Timpanotomi
Tonsillektomi
Erhan Demirhan Muayenehanesi
Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
en...u
Erhan Bey oldukça ilgili bir doktor. Çok muazzam bilgisi var. Tüm tedavim boyunca beni çok güzel bir şekilde yanıtladı. Sesimde uzun süredir olan ani kısılmalar ve konuşurken yorulma şikayeti ile gittim. '2 haftada iyileştim. Çok iyi hissediyorum. Teşekkürler DOKTORUM..
ar...t
Annem boyun fıtığı ameliyatı sonrasında sağ ses teli felci inmesi yaşadı. Doktor Erhan Bey’e gittiğimizde artık sesi hiç çıkmıyordu ve psikolojisi çok kötüydü. Annemi resmen hayata döndürdü. Bizi çok iyi aydınlattı ve başarılı bir ses teli implantı ameliyatı yaptı. Annem eski sesine kavuştu. Aynı şikayetleri olanlarla içtenlikle öneririm Erhan Hoca’yı..Herşey için çok teşekkür ederiz hocam.. iyi ki varsınız...
i̇...
Annemin tiroid ameliyatı sonrası yaşadığı solunum sıkıntı nedeniyle Dr.Erhan beye başvurduk hemen tanıyı koyarak çift taraflı ses teli felci ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Eğer böyle bir sıkıntıniz varsa beklemeden mutlaka Erhan hocama muayene olmanızı tavsiye ederim. Mükemmel, anlayışlı, güler yüzlü olduğunuz için Ayrıca teşekkür ederiz.
ablam icin gitdik mukenmel bir doktor ne soylediyse hepsini yapti ablam çift tarafli ses telinden felc oldu ve nefes almakta sikinti yasiyordu cok kucuk bir alandan nefes alabiliyordu ,doktor bey sagolsun bu sorunumuzu giderdi ve artik ablam cok rahat nefes alabiliyor ,iyiki doktor beyle tanistik tavsiye ederim sizi.anlayan ve elinden gelenin en iyisini yapmaya calisan bir insan sagolun erhan hocam ,elleriniz dert gormesin ....
ja....
Erhan Bey'e ara ara sesimin kısılması şikayeti ile gittim. Muayene sonucu ses telimde et olduğu ortaya çıktı. Alınması gerektiği sonucuna varıldı.Ameliyat ve süreç hakkında doktorumuz bizi çok güzel bir şekilde aydınlattı.Doktorumun ilgisi , cana yakınlığı sayesinde ve hasta ile olan iletişimi sayesinde ameliyat olmaya karar verdim. 21 Haziran 2019 Cuma günü ameliyat oldum. Ameliyat ve ameliyat sonrasındaki sürecim sorunsuz geçti.Şimdi sesim eskisinden de iyi oldu.Doktoruma çok teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.Herkese Erhan Bey'i tercih etmelerini içtenlikle öneririm.
as....
Kizimin geniz etinden dolayi cok zorlu bir surec gecirdik. Kizimin ayni ameliyati olan sinif arkadasinin annesinin tavsiyesi ile Erhan beye ulastik. Cocuklarla iletisimine hayran kaldik. Once kizimizi, sonra bizi rahatlatti. Neyi nasil yapacagini sabirla tane tane anlatti. Ameliyatimiz sorunsuz gerceklesti. Ameliyatin oncesinde ve sonrasinda ilgi ve alakasi mukemmeldi. Butun ailemizin doktoru oldu. Ozellikle cocugu icin, cocuklarla iletisimi ve tibbi bilgisi iyi bir doktor arayanlara tavsiye ediyorum. Biz bugune kadar iletisimi bu kadar iyi, isine bu kadar hakim ve severek calisan bir doktora denk gelmemistik. Kendisinden cok memnun kaldik. Cok tesekkur ediyoruz.
le...1
Böyle mükemmel doktor lara sahip olduğumuz için şükretmek lazım İlk aşamada korkudan kalbim duracaktı ama Erhan Bey'in ilgisi alakası mükemmel çok sıcakkanlı ameliyatım şükür süper geçti hiç zorluk çekmedim ama doktor mükemmel Allah sağlık versin işinin ehli çok şükür eski sağlığıma kavuştum
Yaklaşık iki sene önce guatr ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası ses telimin felç olduğunu öğrendim. Bir buçuk sene konuşamaz ve nefes alamaz haldeydim. Psikolojim çok bozulmuştu. Çocuğum sesimi hiç duyamadı. Eşim internetten doktorları araştırırken, Dr. Erhan Demirhan Bey'in yaptığı ameliyatlarda, aynı benim rahatsızlığımı çeken ve ameliyat olduktan sonra iyileşen bir çok hastanın olduğunu söyledi. Randevu alıp kendisi ile görüştük. Kendi ailemizden biri gibi davrandı ve bize çok moral verdi. Hiç tereddüt etmeden ameliyata karar verdik. Dr. Erhan Bey sesimin eskisinden daha iyi olacağını söyledi. Ameliyatım gerçekleşti. Sesim eskisinden daha iyi. Çocuğum sesimi duydu. Çok mutlu olduk. Hiç düşünmeden gönül rahatlığı ile Dr. Erhan Bey ile iletişime geçiniz. Kendisinde çok teşekkür ediyoruz. İyki varsınız. Sizin gibi doktorların olduğunu bilmek bizi çok sevindiriyor.
fe....
Ben Selin Bolat;
Doktor Erhan Bey'e ses kısıklığı şikayeti ile gittim. ilk muaynemi yaptıktan sonra ses telimde kist olduğuna karar verdi. Alsancakta ki ses polikiliğindeki kontrolden sonra ameliyata karar verdik ve çok başarılı bir operasyonla eski sesime tekrardan kavuştum. Bu dönemde benimle çok ilgilenen emeği geçen başta sayın ERHAN bey olmak üzere herkese çok teşekkür ederim.
tu...6
13 yıl önce hipertiroit hastalığım sonucu sağ ses telimde meydana gelen ses teli felci rahatsızlığım vardı.Bu rahatsızlığın kalıcı çözümünün olduğunu bilmiyordum.Doç dr Erhan Bey'le tanışmam sonucunda kendisi bana kalıcı tedavi konusunda bilgi verdi.Ameliyat öncesinde bütün tahlil ve tekiklerim Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapıldı.Ameliyatım aynı hastanenin kbb servisinde Doç dr Erhan Bey tarafından bu yılın 2 Ekim tarihinde yapıldı.Şu an çok rahatım horlamam kesildi,nefes alış verişim düzeldi,artık genzime herhangi birşey kaçmıyor ve insanlarla daha rahat iletişim kuruyorum.Özgüvenim yükseldi diyebilirim.Ameliyat öncesi ve sonrasındaki yaklaşımlarından ve iyileşmemdeki katkılarından dolayı Doç dr Erhan Bey'e şükranlarımı sunarım.Benim gibi bir rahatsızlığınız varsa mutlaka tedavi ettirin çünkü güzel ülkemizde bu rahatsızlığın kalıci tedavisi var.
Erhan Demirhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erhan Demirhan, Kulak Burun Boğaz. Size Erhan Demirhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Apse Insizyonu Ve Drenajı, Sinüs Cerrahisi, Geniz Eti Ameliyatı, Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı), Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Otoplasti, Enjeksiyon Iv, Laserasyon Onarımı, Miringotomi, Preoperatif Değerlendirme.
Erhan Demirhan adresi nerede?Erhan Demirhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu Mah.1593/1 Sok. No:2 Lider Centrio A Blok K:8 D:83 BAYRAKLI İZMİR İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erhan Demirhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erhan Demirhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erhan Demirhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erhan Demirhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Erhan Demirhan hangi dilleri konuşuyor?Erhan Demirhan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erhan Demirhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erhan Demirhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erhan Demirhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erhan Demirhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Erhan Demirhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları