Ambulatuvar Kardiyak Izleme
Kalp Pili Takılması
Normal randevu
Plazmaferez(Hemaferezis)
Medipol Üniversitesi Pendik Hastanesi
2016 yılından itibaren ülkemde hizmet vermekteyim.
ze...r
Henüz 25 yaşındayım Uzun süredir ritim bozukluğu rahatsızlığı ile başa çıkmaya çalışırken Erhan hocamla yollarımız kesişti ilgi alaka ve tedavi konusunda gerçekten mükemmel birisi, nişanlımla beraber 6 ayda bir muayene olmaya gidiyoruz. Kendimi şuan daha toparlanmış hissediyorum her gittiğimde de uzun güzel bir sohbet oluşuyor kendisine çok teşekkür ederim umarım sağlık çalışanlarımızın hepsinin kıymeti bilinir
üm...t
Bugün kendisi ile tanıştım. Kalp rahatsızlığım ile ilgili endişelerimi ve kaygımı giderdi. Muayenesi ve insanlarla olan iletişimi çok güzel. İstediğiniz soruları sorup cevaplarını alabiliyorsunuz. Rahatsızlığı olan herkese kendisi ile tanışmasını şiddetle tavsiye ederim. Adıma kendisine çok teşekkür ederim.
de....
Böyle doktorlar arıtmalı. Bütün ağrılarımı tek tek dinledi ve detaylı açıkladı. Her noktayı detaylı anlattı. Çok güler yüzlü ve ilgili bir Doktor...
za...r
Gogsumde batma hissi ile sikayetim vardi.
Baba tarafinda kronolojik kalp rahatsizliklari oldugu icin endise duyup muayene oldu.ekg,eko ve efor testi yaptirmam istendi.sonuclar incelendi.Hastaya davranis bicimleri ve yaklasimlari profesyoneldi.
mu...k
Bugün Tansiyon yüksekliği sebebi ile geldim çok Güler yüzlü ve ilgili alakalıydı sağolsun, Bir ay öncede oğlumu getirmistım oda çok aynı memnuniyet ile ayrıldı yanından. Tekrar çok teşekkür ediyoruz
tu...m
İlk defa muayeneye gittim ilgi, alaka, görüşlerini net bir dille ve anlaşılır bir şekilde ifade etmek gerçekten sayılabilecek çok şey var. Böyle doktorlarla karşılaşmak çok zor . Gerçekten minnettar kaldım
d.....
Doktorun hastaya karşı tavır ve tutumu gayet nazik ve inceydi. Ayrıca rahatsızlıkla ilgili çok açık ve net bir bilgilendirme yaptı. Kendisine nezaketinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Herkese tavsiye ederim.
İlk defa gittim, gayet memnun kaldım. Çok ilgili hastalarına karşı çok kibar çok nazik en ufak detayı dahi atlamıyor. Şu anda ufak bir problem yaşadığımdan 6 ay sonra tekrardan kontrole gideceğim. Sanırsam 6 ayda bir kontrollere gideceğim. Kendisinden de vazgeçmeyi düşünmüyorum.
ü.....
Gayet iyi bir insan, tamamen tesadüfen tercih ettim. Muayenesi güzel, en azından bir sonuca vardırıyor. Anjiyo gerektiğini söyledi, korktum bu olaydan. Birkaç doktora gittim aynısını söylediler onlar da, ben de Erhan Bey'e anjiyo oldum.
Doktorumuzdan çok memnunuz, bir aile dostu gibi yakından ilgileniyor, memnunuz, çok ilgili doktorumuz, teşekkür ediyoruz. Tesadüfen gittim daha önce de bu hastanede farklı bir kardiyoloji doktoruna gidiyordum o ayrılınca tesadüfen tanıştım. Erhan Bey'e anjiyo oldu eşim, bu konuda bizi yönlendirdi, kontrollerimiz devam etmekte.
Erhan Gönen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erhan Gönen, Kardiyoloji. Size Erhan Gönen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Eko(Ekokardiyografi), Holter Izlemi, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Efor Treadmil Testi, Normal randevu, Kalp Kapakçığı Tamiri, Plazmaferez(Hemaferezis), Balon Valvüloplasti, Geçici Kalp Pili.
Erhan Gönen adresi nerede?Erhan Gönen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:31 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erhan Gönen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erhan Gönen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erhan Gönen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erhan Gönen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Erhan Gönen hangi dilleri konuşuyor?Erhan Gönen ile İngilizce, Arapça dilinde konuşabilirsiniz.
Erhan Gönen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erhan Gönen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erhan Gönen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erhan Gönen hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Erhan Gönen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Erhan Gönen hangi sigortaları kabul ediyor?Erhan Gönen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Pendik bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar