ez...t
Erhan hocamla hamileliğim öncesi rutin kontroller için tanışmıştık. İlk kontrolden sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. Bana bu süreçte hep şans getirdi canım hocam, kafamda en ufak soru işareti bırakmadan tecrübesi ve bilgisiyle sürecin her detayını anlatarak ne kadar profesyonel ellerde olduğumu hissettirdi hep. Hamilelik sürecimin pozitif geçmesinde ve vajinal doğum yapabilme gücünü kendimde bulabilmemde varlığı çok değerliydi. Ne yazsam eksik kalacakmış gibi. İyi ki yollarımız kesişmiş canımız doktorumuz.
ec...u
Erhan Bey ile hamileliğimin başından beri beraber ilerledik. Randevularda bir şey sormanıza bile gerek kalmadan her detayıyla açıklama yapıyor ve kafanızda asla soru işareti kalmıyor. Geç saatlerde bile mesaj attığımda mutlaka her soruma dönüş yaptı , desteğini hep arkamda hissettim. Normal doğum istediğim için de en doğru tercih olduğuna hep inandım ve bu inançlarım boşa çıkmadı. Çünkü sayesinde mükemmel bir doğal doğum süreci yaşadım. Doğum sonrası da desteği hep üzerimdeydi. Bir daha gebelik düşünürsem gideceğim ilk insan yine kendisi olacak
m....ç
Erhan hoca ile hamileliğin başında tanıştık iyi ki tanıştık! Hamilelik ve doğum sürecinde psikolojik olarak desteğini hiç esirgemedi. 37+1 de suni sancısız,kesisiz,dikişsiz inanılması kolay bir normal doğumu başardık. Yazacak çok güzel şeyler var yazmak yetersiz kalır mutlaka tanışmalısınız. İyi ki varsın Erhan Hoca
ey...ç
Erhan Bey ile 38+3’te tanıştık, ilk muayenede Erhan Bey 1 saat boyunca bize doğumu ve doğumda yaşanabilecek her türlü işlemi, ihtimali anlattı. Ama en önemlisi bana öyle güven verdi ki, gereksiz olan hiçbir işlemi uygulamayacağına ve doğumla ilgili tercihlerime saygı duyacağına emin oldum. Muayeneden 3 gün sonra kesisiz epiduralsiz normal doğum yaptım. Çok güzel bir doğum tecrübesi yaşadım.
Biraz geç tanışsak da doğumla ilgili verdiğim en iyi karardı. İyi ki var.
şe...
Erhan hocamla tanışmamız beş yıl önce tüp bebek tedavisiyle olmuştu. Kendisinin engin bilgisi, tecrübesi ve yol göstericiliğiyle hamilelik sürecimi tamamladım. Aklımdaki sorulara her zaman net ve detaylı cevaplarlar vererek panik halde olsam bile beni sakinleştirdi. Doğum zamanı geldiğinde hep benim isteklerime saygı duyarak hareket etti. Bu sayede ikiz kızlarıma normal doğumla kavuşabildim. Şimdi dönüp baktığımda iyi ki Erhan Karaalp diyorum. Bana,eşime ve kızlarıma olan desteği için kendisine minnetarım.
se...l
İyi ki Erhan Hoca… İkinci hamileliğimde internetten araştırmalarım sonucu kendisine gittim. İyi ki de gitmişim. Soru sormanıza gerek bile kalmıyor. Zaten gerekli bilgileri aktarıyor. Gereksiz detaylara takılmıyor ve gönül rahatlığıyla bir hamilelik süreci geçirdim. Sakinliği, ilgi alakası, verdiği güven, bilgi birikimi ve güler yüzü sayesinde pozitif bir doğum yaptım. Çok şükür bebeğimizi sağlıkla kucağımıza aldık. Yine olsa kendisini tercih ederim.
fu...
Erhan hocayla 2. hamileliğimde tanıştık. İlk doğumum tamamen travmalarla dolu sezaryendi. Bu hamileliğimde önce başka bir doktora gittim ve normal doğum denemek istediğimi söyledim. Asla olmaz demesi üzerinde araştırmaya başladım ve Erhan hocayı buldum. İlk muayene ve bilgilendirme 1 saatten fazla sürdü. Süreci akışa bırakmayı, nasıl geleceğine çocuğun karar vereceğini ama ne olursa olsun sonucun olması gerektiği gibi olacağını anladım. Sakince, telkinlerle ve en önemlisi güven vererek yanımda yürüyen doktorum, bana her muayene sonrasında olduğu gibi doğumum sonrasında da iyi ki bu seçimi yaptım dedirtti bana Bu arada yine sezaryenle doğum yaptım, bebeğim normal gelmemeyi seçti ama bu kadar konforlu olacağını bilsem zaten karşı çıkmazdım sezaryen doğuma. 2 gece hastanede kalıp 3. Gün taburcu oldum. 5. Gün dikiş yerimde sadece sızlama kalmıştı ve hayatıma kaldığım yerden konforlu bir şekilde devam ettim. Ekibi de kendi gibi bal doktorum iyi ki tanışmışız.
me...r
Hamilelik sürecinden önce Erhan Hocayı takip ediyordum . Bu süreçte en başından beri hamilelik takibimizi yaptı. Bu süreci daha başında en ufak detayına kadar koca bir saat anlatti . Her muayenemizde daha soru sormadan bilgi verdi Soru işareti kalmadı aklımızda. Erhan hoca bilgisiyle rehberligiyle güven veriyor. 36. Haftamizda suyumuzun az olmasıyla bebiğimizi erken kucağımıza aldık . Tam zamanında müdahale etti . Normal doğum çok istememe rağmen açılmam olmadığından sezeryan oldu. Yinede çok şanslıyız mucizemize kavuşturan Gerçekten gözümüz kapalı guveniriz herkese tavsiye edicem . İşini çok ciddi ve layığıyla yapan donanımlı bilgi paylaşmaya önem veren bir doktordur . İyiki varsınız sevgiler
Erhan hoca ile tanışma hikayem hamilelik sürecimden çok daha önce Madalyon kitabını okumam ile başladı. Kitabı okuyunca bende hissettirdiği huzur ve güven duyguları ile hamilelik takibini birlikte tamamladık. Her randevumuzu iple çektik, kendisinin engin bilgisi ve güler yüzü sayesinde hiç stres yapmadım. Kendime ve doktoruma olan güvenim sonsuzdu. Nitekim sorunsuz bir hamilelik ve takibinde 37+1 de sağlıkla kızımıza kavuştuk. Bu süreçte bizi doğru yönlendirmeleri için kendisine çok minnettarım.
öz...n
İşindeki profesyonelliği ile kaygısız ve mutlu iki gebelik süreci yaşadım. İşindeki uzmanlığı kendimi güvende hissettirdiği için aklımda en ufak bir soru işareti bile olmadan sağlıkla bebeklerime kavuştum. Gebeliğinizle ilgili tüm süreçleri yakından özveriyle takibi size mutlu, huzurlu bir süreç sağlayacaktır. Sakin bir gebelik her annenin hakkı :)
Erhan Karaalp isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erhan Karaalp, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Erhan Karaalp adresi nerede?Erhan Karaalp şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erhan Karaalp isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erhan Karaalp online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erhan Karaalp isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erhan Karaalp bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erhan Karaalp ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erhan Karaalp hakkında ne düşünüyor?Toplam 99 hasta / danışan, Erhan Karaalp hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları