ay...e
18 aylik oğlumun takibini doğduğundan beri Erhan beyle gerceklestirmekteyiz. Geniz akintisi, kusma ve ateş şikayetiyle başvurduk kendisine ve hem poliklinik takibinde hemde pazar günü olmasına rağmen servis takibinde kendisinin ilgisinden, ulaşım kolaylığından ve tedavi şeklinden çok faydalandik. Hep iyi dualarla anıyoruz. Aksaray için çok büyük bir şans olduğunu düşünüyorum.
m ...m
Oglum Iki Saat icinde 5 defa kusunca cok telaslanmistim hemen ne yapacagimi anlatti bana ve ben cok telasliydim telaslanacak birsey yok hersey normal diyerek cok moral verdi cok basarili cok iyi cok tesekkür ederim. Herzaman güvenle sadece Erhan beye giderim... Cok Iyi ve Kirmadan konusuyor...
Erhan Kırlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erhan Kırlı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Erhan Kırlı adresi nerede?Erhan Kırlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aksaray
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erhan Kırlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erhan Kırlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erhan Kırlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erhan Kırlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erhan Kırlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erhan Kırlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Erhan Kırlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.