Manuel Terapi
Nörolojik Rehabilitasyon
Ortopedik Rehabilitasyon
ey....
Eyup.E
11 yaşındaki Kızımın ameliyatından sonra Erhan bey ile tavsiye üzerine tanıştık,seanslar sadece fizik tedavi değil aynı zamanda psikolojik terapi gibiydi,babamın “bu kızı bir kere iki ayağının üzerinde durduğunu göreyim kurban keseceğim” dediği durumdan 2 ay sonra tek başına aletsiz hızlı adımlarla yürümeye başladı,biz Erhan beyin desteği ile imkansızı başardığımızı düşünüyoruz,İşini severek yapan Erhan beyi fizik tedaviye ihtiyacı olanlara tavsiye ederim,
Erhan Kolak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erhan Kolak, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Erhan Kolak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Manuel Terapi, Manipülasyon, Kuru İğneleme, Ortopedik Rehabilitasyon, Bel - Boyun Fıtığı, Nörolojik Rehabilitasyon.
Erhan Kolak adresi nerede?Erhan Kolak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erhan Kolak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erhan Kolak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erhan Kolak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erhan Kolak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Erhan Kolak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erhan Kolak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erhan Kolak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erhan Kolak hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Erhan Kolak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler