b....g
Riskli bir hamilelik sürecimde gerek ilgisi gerek motivasyonu ile mükemmel bir süreç geçirdik. O kadar güzel bir yaklaşımı varki içiniz her konuda rahat oluyor. Herkese tavsiye edebileceğim mükemmel bir doktor.
tu...̇
Ben ilk çocuğumu İstanbulda dünyaya getirdim şimdi Sinop’ta yaşıyorum 2.çocuğum içinde sinoptanda taaa bafrada görev yapan Erhan hocayı tercih ettik onun gibi işini iyi bilen işinde bilinçli olarak davranan işini severek yapan sevecen dürüst önceliği anne ve bebek olan gece gündüz ne zaman arasak bize cevap veren iyi bir kadın doğum uzmanı doktor daha önce tanımadım.Kalite asla tesadüf değildir her zaman tavsiye ederim.Medibafra hastanesine bünyesine böyle bir değer kattığı için ayrıca teşekkürler.
s....c
Riskli bir gebelik sürecinde Erhan beye gittik. Daha önce gittiğimiz bir kaç doktorun aksine oldukça gerçekçi bir yaklaşım sergiledi. Gebelik takibini ciddi bir şekilde yaptı.
z.....
Çorum'da yıllarca doktorumdu gece gündüz hamilelik öncesi tedevilerim zor bı hamilelik dönemi Allah razı olsun insanlığı süper doktorluğu da
ha...a
Gebelik takibim sırasında kendisine gidiyordum 41.haftama girmiş normal dogum bekliyordum.dr bana muayene için gun vermişti ve dr a gittiğimde hic haber vermeden şehir dışına çıktığını öğrendim.elbette işi olabilir fakat ozel hastanede bir telefon edilemez mi,randevunuz ertelendi diye.drla telefonda gorusturduler,ilgisiz davrandı.ertesi gun hic gitmediğim bir dr tarafından sezeryanla dogum yaptirildim maalesef.sonuc yine koskaca bir ilgisizlik....
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Erhan Mutluer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erhan Mutluer, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Erhan Mutluer adresi nerede?Erhan Mutluer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altıyaprak M.Hastane Sok.No:27/33, Bafra Bafra
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erhan Mutluer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erhan Mutluer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erhan Mutluer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erhan Mutluer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erhan Mutluer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erhan Mutluer hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Erhan Mutluer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.