Ana(Antinükleer Antikor)
Karaciğer Kan Testleri
Kolesterol Testi
Lenfaferez
İdem Bakırköy Check Up Merkezi
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Oksimetre
Ua(Ürinaliz)
X-Ray
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
b...
Internet üzerinden Erhan Hocaya ulaştım. Geçmeyen sindirim sistemim ile ilgili sorunlar sebebiyle kendisine gittim. 3 yıldır süren bir sorunum vardı. Hocamın ilgisi, alakası, bilgisi, tecrübesi ve her şeyden önemlisi güler yüzlü ve sıcakkanlılığıyla sorunum çözüldü. Bunu 52 yaşında bir insan olarak söylüyorum. Tüm dostlarıma ve çevreme hocamı gönül rahatlığıyla öneriyorum.
s...
Doktor Erhan Bey bence süper bir hoca ilgili ve bilgili. Annem Şeker hastasıydı ,yemek yiyemiyordu. Uyguladığı tedavi ile çok şükür kendine geldi. Doktorumuzdan çok memnun kaldık, tavsiye ederiz.
t...
Erhan hocamdan çok memnunum. Hipertansiyon tanısı kondu. Tedavim devam ediyor. Tecrübesi, titizliği, nokta atışı tespitleriyle her zaman çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.
Erhan Bey ailemizden birisi gibi oldu. Kendisi olmazsa olmazımız. Ailemizde olan rahatsızlıklarda kendisine muayene oluyoruz. Ablamın tansiyon şikayetinde gidiyoruz, benim lenf bezi kontrollerimi yapıyor. Süreç içerisinde her zaman bilgilendiriyor. Erhan Bey'e istediğimiz zaman telefondan, whatsapp üzerinden ulaşabiliyoruz. Kendisinden aldığımız hizmetten son derece memnunuz.
z.....
Erhan Bey'den çok memnunuz. Kendisi uzun süredir tedavi olmaya gittiğimiz, bilgi aldığımız,her konuda güvendiğimiz bir doktor. Bize verdiği ilaçlardan, reçetelerden özellikle memnunuz. Erhan Bey'in iyi bir hekim olduğuna sonuna kadar güveniyorum. Kolesterolden, kan şekeri, mide, böbrek rahatsızlıklarımda dahiliye branşında her zaman kendisine muayene oluyorum. Erhan Bey 25 yıldır hizmet aldığım hekimlerden bir tanesi.
Erhan Bey bizim aile doktorumuz. Kendisi gerçekten dalında inanılmaz başarılı, hastalıklar hakkında bilgisi ve öngörüsü olan bir doktor. 8 yılı aşkındır kendisini tanıyorum. Erhan Bey'e dahiliye alanında bütün rahatsızlıklarımızda muayene oluyoruz. Kendisinin hiçbir zaman yanlış teşhisini görmedim. Her zaman çok doğru teşhisler, tahlil ve tetkiklerle hastalıklarımızı tedavi etmiştir. Erhan Bey'in bundan sonrasında bütün hastalarına şifa dağıtmasını ve başarılarının devamını diliyorum. Kendisine etrafımdaki çoğu kişiyi yönlendirdiğim oldu. Erhan Bey'e her şeyi a'dan z'ye kadar sorarız. Kendisinin alanı dışındaki rahatsızlıklarımızda tavsiye ettiği uzmanlarla görüşme sağlıyoruz. Erhan Bey'in bilgisine ve tavsiye ettiği doktor arkadaşlarına da kendisi kadar güveniyorum.
Erhan Bey'e genel olarak rutin kontrollerim için gidiyorum. Kendisi çok iyi bir doktor. Aynı zamanda kişilik olarak da çok iyi bir insan. Erhan Bey süreç içerisinde her zaman bilgilendirir. Kendisinden aldığım hizmetten memnunum.
o.....
Erhan Bey işini hukukuyla yapan ender doktorlardan. Aynı zamanda işini özveriyle, severek yapan birisi. Kendisine 6 ayda bir rutin tahlillerim ve kalp için muayene oluyorum. Erhan Bey sürekli olarak bilgilendiriyor. Kendisinden aldığım hizmetten memnunum.
Erhan Bey'i çok eskiden beri tanıyorum. Kendisi sağlık danışmanımız gibidir. Her konuda danışabildiğimiz aile doktorumuz. Erhan Bey'e sormadan ağrı kesici bile kullanmıyoruz. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Kardeşimin böbreğinin tıkandığını, işlevini yitirdiğini Erhan Bey buldu. Kardeşlerimin mide rahatsızlıklarında, eklem ağrıları için muayene oluyoruz. Ben de yakın çevremi kalp anjiyosu için yönlendirdim. Benim çevremdeki yakınlarım Erhan Bey'e sormadan asla bir işlem yapmazlar.
Erhan Bey bana göre Türkiye'deki en iyi dahiliye doktoru. Hakikaten ön hastalığı tanımada, teşhis etme konusunda en iyi doktorlardan bir tanesi. Erhan Bey'e sırt ağrılarımdan dolayı muayene oldum. Kendisi teşhisimi koyarak tedavimi yaptı. Yapılan tedaviden sonra şikayetlerim geçti, iyileştim. Erhan Bey süreç içerisinde her zaman bilgilendiriyor. Kendisine 7/24 ulaşabiliyor, çok rahat iletişim kurabiliyoruz.
Erhan Özel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erhan Özel, İç Hastalıkları. Size Erhan Özel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: X-Ray, Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi), Hdl Kolesterol Testi, Enjeksiyon Im, Karaciğer Kan Testleri, Hemaferez, Oksimetre, Splenektomi, Hemoglobin A1c(Hba1c), Perkütan Iğne Aspirasyonu.
Erhan Özel adresi nerede?Erhan Özel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fişekhane Cad./sporcu Sok. No:1 D:1 Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erhan Özel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erhan Özel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erhan Özel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erhan Özel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Erhan Özel hangi dilleri konuşuyor?Erhan Özel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erhan Özel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erhan Özel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Erhan Özel hakkında ne düşünüyor?Toplam 151 hasta / danışan, Erhan Özel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul İç Hastalıkları Uzmanları
Yalova İç Hastalıkları Uzmanları
Esenyurt İç Hastalıkları Uzmanları
Sarıyer İç Hastalıkları Uzmanları
Bağcılar İç Hastalıkları Uzmanları
Daha fazla (13)Bakırköy bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Bakırköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Bakırköy bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Bakırköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Bakırköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Bakırköy bölgesinde Ray Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Bakırköy bölgesinde Halk Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Bakırköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Bakırköy bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Bakırköy bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Bakırköy bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Bakırköy bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları