Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Hasta
Testis ağrısı için gittim hoca gerçektende hem meslek açısından hemde kişilik olarak çok iyi biri kesinlikle tavsiye ediyorum
g.....
İkiz oglanlarimin sünneti için tanıştık Erhan Bey ile 2 sene once..Hastasına karşı ilgili,dinamik,herseyi tek tek anlatan ,Güler yüzlü, telefon ile anında dönüş yapan harika bir doktor kendisi..Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim..
se....
Merhaba
1 ay önce oğlumun idrar kaçırması nedeniyle gitmiştim. Belirtilerin ciddi olduğunu farkedip bizi bilgilendirdi ve uludağ üniversitesine yönlendirdi. 6 yıl boyunca doktor kontrolünde olmamıza rağmen anlaşılamamıştı. oğlumun üroloji şikeyetleri beyin cerrahında son buldu.bizi doğru yönlendirdiğiniz için size minnettarım.başarılarınızın devamını dilerim.herşey için çok teşekkür ederim
ci...a
sayın hocam ben taş aldırdım ve yarın bi amaliyatım daha var ve şuna inanıyorum türkiye çapında sizden daha iyisi yok siz bi dahi siniz teşekkürler
al...n
Hocam yapmış olduğunuz başarılı prostat ameliyatından ve blümünüzde kaldığım sürece sizden ve personelinizde gördüğüm yakın ilgiye çok teşekkür eder, yaşamınız boyunca başarılar dilerim.
i̇...r
Değerli hocam 1 ay önce size ameliyat oldum ismim ildar taşdemir.Böbreyimde taş vardı ve siz aldınız.Afyonkarahisardan gelmiştim,Nasılsınız hocam iyisinizdir umarım,sayenizde bende cok iyiyim eski halimden daha iyiyim.Sayenizde hocam,Size ve şahsınızda hocam CEM GÜLER E ve hastahane çalısanlarına teşekkür etmek istiyorum.Kendimi hiç yabancı gibi hissetmedim yanınızda.
Erhan Sarı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erhan Sarı, Üroloji.
Erhan Sarı adresi nerede?Erhan Sarı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mudanya Yolu Fethiye Mah. Küre Sk. No: 1 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erhan Sarı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erhan Sarı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erhan Sarı hangi dilleri konuşuyor?Erhan Sarı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erhan Sarı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erhan Sarı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erhan Sarı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erhan Sarı hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Erhan Sarı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Erhan Sarı hangi sigortaları kabul ediyor?Erhan Sarı, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Erhan Sarı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Ürologlar