Histerosalpingografi (HSG)
Rahim Filmi
Dursun Fakih Sok.No:1, İstanbul
İstanbul Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi
ya...ş
8 aydır devam eden kasinti uzerine gitmedigim doktor kalmadi hep egzama diye gonderdiler. Sonra erhan beye gittim sorunun ne oldugunu gorur gormez siğil oldugunu yakilmasi gerektigini soyledi. Erhan hocam ustune doktor tanimiyorum. Kasintim biraz da olsa devam ediyor onun da gececegine eminim. İyiki dediklerimin arasinda iyiki varsiniz hocam. İlginiz detayli anlatiminiz rahatlatmaniz ben bir tek sizinle rahatladim cok tesekkur ederim var olun hocam
ye...
5 aydır kabus gibi süren kronik vajinal mantar sebebiyle gittiğim canım doktorum yılmadan usanmadan hastalığı bitirene kadar bırakmayan bir doktordur kendisi sonunda yenebildim Erhan bey sayesinde kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır
se...m
Miyom tedavisi için gittim. Kendisine hayran kaldım. Kendinden emin ve işini iyi bilen bir doktor olduğu insana yaklaşımı çok iyin. Kendisini içtenlikle tebrik ediyorum. Allah razı olsun.
Erhan Toy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erhan Toy, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Erhan Toy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Erhan Toy adresi nerede?Erhan Toy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dursun Fakih Sok.No:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erhan Toy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erhan Toy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erhan Toy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erhan Toy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erhan Toy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erhan Toy hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Erhan Toy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları