Ozon Terapi Randevusu
Tiroid Cerrahisi
Yüksek Doz C Vitamini Tedavisi
Şelasyon
s....u
Ben Erhan beye sigarayı bırakma adına Biorezonans tedavisi için gitmiştim, benimle birlikte diğer arkadaşlarım da bu konuda kendisinden tedavi aldı, çok memnun kaldık, hala sürecimiz devam ediyor, dördüncü ya da beşinci ayımızdayız, sigarayı bırakma üzerine de çok faydasını görmeye başladım, sadece ben değil, çevremdekiler de görmeye başladı.
e...
Vücudumda geçmeyen döküntü ve alerji nedeniyle Doktor Erhan Bey'e gittim. Biorezonans seansları ve fonksiyonel tıp destek ve gıda kısıtlaması programı uyguladı. Alerjiden tamamen kurtuldum. Doktorumun ilgisi sürekli arayıp gelişmeleri sorması ve insan odaklı yaklaşımı beni çok memnun etti. Kesinlikle herkese öneririm.
m...
Erhan Ünüvar hocayla hastane tedavi sürecim sırasında başka bir doktorun tavsiyesi üzerine tanıştık. Alkol bırakma konusunda destek aramaktaydım. Hocam, tedavi süreci boyunca sürekli beni takip etti, tedavinin etkili olup olmadığını düzenli olarak değerlendirdi. Onun hastalara olan yaklaşımı, yetişkinlerle yetişkin gibi, çocuklarla ise sanki bir çocuk gibi iletişim kurması en beğendiğim özelliklerinden biridir. Çevreme ısrarla Erhan hocayı tavsiye edebilirim; kendisi gerçekten beni bu zorlu dönemden kurtardı.
i...
Erhan Hocam ile bir reklam panosu sayesinde tanıştım. Alkol bağımlılığıyla mücadele ediyordum. Randevu aldım ve ilk seansımı gerçekleştirdim. Üçüncü seansa bile ihtiyaç duymadım, çünkü alkolü bırakmayı başardım. Tüm tıbbi destek numaralarını telefonumdan sildim. O günden beri sağlıklı bir yaşam sürdürüyorum. Görevine son derece hakimdi ve büyük bir özgüvene sahipti. Erhan Hocama minnettarım. O, sadece bir uzman değil, aynı zamanda harika bir insan ve dosttu. Telefonu her zaman bende kalacak.
Erhan Hoca gerçekten hiçbir problem yaşamadığımız bir doktor. Operasyonum çok başarılı geçti sonrasında da devamlı arayıp nasıl olduğumuzu soruyor hasta takibini çok iiy yapıyor. Yakın arkadaşlarımada kendisini tavsiye ettim ve onlarda yaptırdılar. Erhan Hocadan 2 tedavi almıştım. Mide botoksu yaptırdım ve alkol tedavisi almıştım. Tedavilerimden, hizmetlerinden memnun kaldım. Kendisi tavsiye edebileceğim gerçekten uzman bir doktor.
o.....
Erhan Bey'le 5-10 dakika sohbet ettikten sonra insanlığının on numara olduğunu anlıyorsunuz ve doktorluğuna zaten söylenilecek bir şey yok müthiş tecrübesi var. Sigara bırakmaya çalışıyorum kendisi ozon tedavisi uyguluyor ve sürecime devam ediyorum. Erhan Bey'den ve aldığım hizmetten çok memnunum.
k.....
Erhan Bey'den migrenle ilgili tedavi oldum. Bazı şeyleri uygulayamadığımdan dolayı erken bıraktım ve sonuç olarak bir şey diyemeyeceğim. Erhan Bey gayet başarılı bir doktor. Kendisi için kötü yorum yapamam. Erhan Bey elinden gelen her şeyi yaptı ama ben çalışma şartlarım uygun olmadığı için uygulayamadım ve çok sonuca gidemedim.
Erhan Ünüvar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erhan Ünüvar, Genel Cerrahi, Mezoterapi, Ozon Terapi. Size Erhan Ünüvar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Aromaterapi Uygulamaları, Astım ve Ozon, Bel Fıtığı ve Ozon, Biorezonans, Botoks, Detoks, Detox ve Ozon, Dikişsiz Hemoroid Cerrahisi, Glutatyon Tedavisi.
Erhan Ünüvar adresi nerede?Erhan Ünüvar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ali Çetinkaya Cad. No 125 Daire 5 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erhan Ünüvar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erhan Ünüvar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erhan Ünüvar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erhan Ünüvar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Erhan Ünüvar hangi dilleri konuşuyor?Erhan Ünüvar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erhan Ünüvar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erhan Ünüvar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Erhan Ünüvar hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Erhan Ünüvar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar