Dt. Erim Bozkurt lise öğrenimini 2004 yılında Kahramanmaraş Fen Lisesi’nde tamamlamış, 2011 yılında Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olmuştur. 2 yıl boyunca özel kliniklerde çalıştıktan sonra 2013 yılında İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Anabilim dalında başladığı uzmanlık eğitimine halen devam etmektedir. 2021 Haziran ayından itibaren, kurucu ortaklarından olduğu Özel İzmir Triodent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde hastalarına hizmet vermeye devam etmektedir. Yurtiçi ve yurtdışında Periodontoloji ve İmplantoloji konulu pek çok kongre ve sempozyuma katılmıştır.

Bahariye Mahallesi Bahriye Üçok Bulvarı No:6/A, Karşıyaka, İzmir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diş Hekimi Randevusu

20'lik Diş Çekimi +31 daha fazla

Apikal Rezeksiyon

Ağız Bakımı Eğitimi

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Diş Hekimi Randevusu

Trio Dent İzmir

Erim Bey'den çok memnun kaldım, çok teşekkür ediyorum kendisine.Diş diplerimde kistler vardı, ameliyatla onlar temizlendi.Kendisi çok güzel diş çekimi yaptı. Hiç canım yanmadan titiz şekilde yaptı.Daha önce farklı yerlere de gitmiştim, korkuyla gittim ama Erim Bey'den çok memnun kaldım.Bana 5 tane de implant yapıldı. 1 ay oldu ve hiçbir şekilde ağrı acı hissetmedim.İlgisi ve alakasıyla, herşeyiyle çok memnun kaldım.

Eli gayet hafifti. 4 tane 20lik dişimi çektirdim.Hiçbir acı ağrı hissetmedim, gayet profesyonelce yaptı.İşlem öncesinde açıklayıcı, net şekilde bilgilendirdi.Uygulanacak şeylerden bahsetti.Diş taşı temizliği yapıldı.Kendisini beğendiğim için tekrar tercih edeceğim bir hekim.

Ö

20'lik diş çekimi için gittim. Sorunsuz çekti. İyileşme sürecim de rahattı. Hastaya karşı ilgili bir doktor. Yaptığı işlemleri detaylı olarak açıklayan ve anlık bilgi veren bir hekim. Bir 20'lik diş çekimim daha var. Yine Erim Bey'i tercih ediyor olacağım.

Gömülü 20'lik dişim ve %80 kırık olan dişim için gittim kendisine. Daha önce gittiğim bir doktor 2 dişi çekip hemen implantı takalım demişti. Erim Bey bu işlemin beni zorlayacağını,aynı zamanda iyileşme sürecinin gecikeceğini, uzun vadede benim için ne sonuçlar doğuracağını çok detaylı anlattı. İyi ki de Erim Bey'i dinlemişim. Hastanın rahatını ve süreci düşünerek yönlendirmeler yapıyor. İşlem sonrası nasıl olduğumu sordu. İlgilendi. Hastaya yaklaşımı, ilgisi ve hasta takibi harika. Bundan sonra her sorunumda kendisi ile devam edeceğim. Çok çok memnun kaldım.

Ç

İki tane diş çekimi ve iki tane dolgum yapıldı ve çok memnun kaldım.Öncelikle işine saygısı olan bir insan.Gerçekten diş çekimi benim için çok zor diye düşünürken eli çok hafifti.Hiçbir şekilde nasıl çektiğini anlamadım.Klinik çok temizdi.Kendisi çok kibar, naif bir beyefendi.Annemi de arkadaşlarımı da kendisine yönlendirdim.

Erim Bey'den genel olarak memnun kaldım. Kendisinin hastaya karşı olan ilgisi ve bilgilendirme konusunda çok başarılıydı. Diş taşı temizliği yapıldı. Yapılan tedaviden memnun kaldım.

Erim Bey diş etimle alakalı problemlerimi çözdü. Diş taşı temizliği ve 20'lik diş çekimimi yaptı. Kendisi eli hafif, çok iyi bir hekim. Erim Bey'i herkese tavsiye ediyorum.

Erim Bey çok nazik ve işinde çok başarılı bir doktor. Dolgu ve kanal tedavimi yaptı. Yapılan tedavilerden memnun kaldım. Kendisi, işlem öncesinde ve sonrasında bilgilendirip, ilgilendi.

Erim Bey bu zamana kadar gördüğüm en diş hekimlerinden bir tanesi. Kendisi becerikli ve işini çok iyi birisi. Kendimi ve ailemi tamamen Erim Bey'e emanet ediyorum. Farklı bir doktora emanet etmeyi hiç düşünmedim. Diş temizliği ve diş dolgusu işlemleri yapıldı. Yapılan işlemlerden memnun kaldım.

R

Diş etlerimde olan problemden dolayı Erim Bey'e muayene oldum. Kendisi konusunda uzman, düzgün ve hastasını rahatlatacak şekilde açıklamalarda bulunan bir doktor. Diş eti operasyonu ve diş taşı temizliğimi ağrısız olacak şekilde tamamladı. Kendisinden memnun kaldım. Erim Bey'i herkese tavsiye edebilirim. Kendisi genç yaşına rağmen konusunda uzman bir hekim.