Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Artritte Steroid Tedavisi
Artroplasti
Artroskopik Cerrahi
VM Medical Park Bursa Hospital
Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif)
Ağrı Pompası
Skolyoz Tedavisi
Total Kalça Replasmanı
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
VM Medical Park Bursa Hospital
Omurga cerrahisi konusunda bilgi birikimi ve tecrübemi arttırmak üzere UCLA COMPREHENSIVE SPINE CENTER, LOS ANGELES, USA 'da çalıştım
60 den fazla yurtiçi ve yurt dışı bilimsel çalışmaları yapıp makaleler ile bilimsel katkı sonrası 2015 yılında Doçent ünvanını almaya hakkazandım.
Evli ve 3 çocuk babasıyım.
fe...
Erkam hocaya gitme sebebimiz annemin bileğindeki parçalı kırıklarıydı. Durumun ameliyat ile çözülebileceğini söylediğinde çok korkmuştum. hatta ameliyattan kaçmanın her türlü yolunu ararken o bize o kadar güzel bir şekilde bütün süreci anlatıp rahatlattı ki, korku duygusu tamamen güvene dönüştü. Ameliyattaki başarısı, hastasına ve yakınlarına olan yaklaşımı, tüm tedavi süresince ilgisi, titizliği ve donanımına hayranlıkla şahit olduk. Sonuç harika annem çok iyi. Mesleğine gönülden bağlı her yönüyle örnek bir doktor. Tereddütsüz tavsiye edebilirim. Herşey için sonsuz teşekkürler hocam.
Erkam hocaya öncelikle sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Annemin kolundaki tümörün damara ve sinire yapışık olduğundan felç riski yüksekti. Birkaç doktor bunu kabul etmemizi söyledi , sonuçta ameliyat riskli diye fakat Erkam hocam felç riski bile olsa 3ay sonra tekrar tedavi edip duzelebileceginin fikrini verdi.Fakat dünkü gerçekleşen ameliyatta annemin felç olmadan 8cm çapında tümörü aldı ve annemin kolunu kurtardi .Ne kadar teşekkür etsem azdır.Son olarak Erkam hocamın hastaya olan saygısı, konuşması ve samimiyeti çok güzel.Tekrar teşekkürler hocam,iyi ki tanımışız sizi
kp...g
Erkam Hocama ayak bileğimdeki sorun için gittim. Aylardır ağrı kesici jeller ile tedavi edilmeye uğraşılan bir sorunun tamamen başka bir sebeple olduğunu öğrendim. Aylarca çektiğim ağrıya bir günde çözüm bulan Erkam Hocam'a sonsuz teşekkür ediyorum.
Erkam Bey 3 yıldır doktorum. İlk gitme nedenim bacağımda kist oluşumuydu. Daha sonra hem aynı işlem için hem de menisküs için ameliyat oldum. Çok memnun kaldım. Fazlasıyla ilgiliydi süreç boyunca. Durumum hakkında tüm bilgileri paylaştı benimle. Erkam Bey hekim olarak işini çok iyi yapan ve hasta psikolojisinden çok iyi anlayan bir insan. Teşhis ve tedavilerinde oldukça başarılı. Kendisine çok teşkkür ederim. Çok iyi bir insan, iyi ki benim doktorum. Eşim de omuz kırığı için ameliyat oldu kendisine; platin takıldı ve mükemmel sonuçlandı. Aile doktorumuz oldu ve iyi ki var.
Eşim kaza sonucu gitti Erkam Bey'e. İlk müdahale Erkam Bey tarafından yapıldı çok beğendiğimiz için kendisi ile devam ettik. Eşimin ayağı parçalanmıştı, damar ve sinirler kopmuştu. Erkam Bey ameliyatlarını yaptı ve eşim sağlığına kavuştu. Şu an rahatlıkla yürüyebiliyor ve her şey yolunda. Erkam Bey'in hastasına yaklaşım tarzı çok güzel, gerekli durumlarda evden dahi ulaşabiliyoruz. Bize açıklamalarının bilgilendirici olması yanında, bir ağabey gibi ilgileniyor. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum.
Erkam Kömürcü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erkam Kömürcü, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Erkam Kömürcü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Artroplasti, Artroskopik Cerrahi, Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Diz Artroplastisi, Diz Protezleri, Kalça Protezi, Kifoplasti, Kifoz Tedavisi.
Erkam Kömürcü adresi nerede?Erkam Kömürcü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kırcaali, Fevzi Çakmak Cd. No:76 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erkam Kömürcü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erkam Kömürcü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erkam Kömürcü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erkam Kömürcü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Erkam Kömürcü hangi dilleri konuşuyor?Erkam Kömürcü ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erkam Kömürcü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erkam Kömürcü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erkam Kömürcü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erkam Kömürcü hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Erkam Kömürcü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları