Prof. Dr.
Çocuk Göğüs Hastalıkları
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
Beşiktaş 2 adres
Liv Hospital Ulus
Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Vadistanbul Park Etabı, 7F Blok,, İstanbul
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Arter Kan Gazı Alma
Astım
Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Liv Hospital Ulus
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Bronkoskopi
Göğüs X-Ray
Liv Hospital Vadistanbul
Kistik Fibrozis Testi(Ter Testi)
Kontrol Randevusu
Çocuk Hastalıkları
Çocuklarda Astım
Çocuklarda Egzema
b....)
Referans ile tanıştım kendisini. Kızıma bronkoskopi yapıldı. Ağır zatürre geçirdi. Kendisinden çok memnun kaldık. Önceki çalıştığı kuruma gidiyorduk. Tedavi olumlu sonuçlandığı için tekrar yeni anlaştığı kuruma geldik. Astım hastası kızım. Rutin kontrole gidip geliyoruz. Süreci hocamız takip ediyor. Gerek anlatımıyla gerek yaklaşımıyla iyi bir doktor. Herkese seve seve tavsiye ederim. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Ulaşamazsam bile hemşiresine ve asistanına ulaşıyorum. Bu da bizim için son derece önemli.
c....)
Çocuk doktorumuz Erkan Hoca'ya yönlendirdi. Çocuğum sürekli hastalanıyordu. Kronik astımı var. Düzenli hava alıyor ve ilaç kullanıyor. Teşhisi Erkan Hoca koydu. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. 2 senedir takipli hastası kızım. Kontrollere gidip geliyoruz. Erkan Bey çok iyi ve insancıl bir hoca. Rahatlıkla konuşabiliyoruz. Her şeyi detaylı anlatıyor. Ben doktor seçen bir kadınım. Beğenmesem gitmezdim. Memnunum kendisinden.
i....)
Kızımın akciğer rahatsızlığı için başvurduk. Doktor tavsiyesiyle gittik. Yatarak tedavi gördü kızım. Ameliyat olması için hastaneden farklı bir hocaya yönlendirdi Erkan Bey. Sonra ameliyat oldu kızım. Şu an kızım iyi. Ameliyat çok iyi geçti. Takibini Erkan Bey yapıyor. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. İzine çıktı kendisi de bizi arayıp sordu. 7/24 ulaşılabilen bir doktor. Biz çok memnunuz kendisinden.
g....)
Çocuğum trakeli bu sebepten kendisine başvurdum. Trakeitinde enfeksiyon olursa hocamız hemen müdahale ediyor. Kızım takipli hastası kan gazını falan bakılıyor. Çok memnunum kendisinden. Mükemmel bir insan. Allah başımızdan eksik etmesin. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Bu konuda çok yardımcı oluyor. Aklımızda soru işareti kalmıyor. Her zaman sorularıma yanıt alabiliyorum.
f....)
Kızım zatürre geçirdi. Bu sebepten ötürü tavsiye üzerine kendisine başvurduk. İlaç tedavisi uyguluyor. Şu an kızım iyi. Erkan Bey konusunda çok uzman. Uyguladığı tedavide olumlu sonuçlanıyor. Hocası da çok ilgili. Biz çok memnun kaldık.
z....)
Erkan Bey, oğluma 3 aylıkken kistik fibrozis teşhisi koydu. Şu an oğlum 14 yaşında. Ben kendisinden çok memnunum. Bırakmaya niyetim yok. Allah kendisinden razı olsun. Sürekli takipte oğlum. Devamlı kullandığı ilaçlar var. Kontrollere gidip geliyoruz. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Mükemmel bir hekim. Çok hastane gittim. Böyle bir hekim karşıma çıkmadı. Allah'ım can sağlığı versin.
re...
Benim oğlum bebeklikten buyana alerjik astım deniliyor götürmediğim doktor kalmadı ensonunda erkan hocama bir kere götürdüm birdaha hasta olmadı kendisini geç buldum ama iyiki ,herkese tavsiye ederim öksürük nöbetleri geçiriyordu oğlum 16 yaşına geldi Hâlâ sık sık hastalanıyordu inşallah artık geçti
2012 senesinde kendisini tanıdık çocuğumuz doğuştan kalp hastasıydı ve çok sık akciğer enfeksiyonu geçiriyordu i. Kendisi bizimle o kadar güzel ilgilendi ki tedavi oldu bebeğimiz. Kendisi hasta ve hasta yakınına aileye çok nazik ve insani değerleri çok yüksek bir hekimdir. Ayrıca alanında çok iyidir
fa...
10 yıldır kistik fibrozis hastası olan kızımın doktoru bizler için çok emek harcıyor ve hasta ve ailelere davranışı herzaman çok sakin sabırlı herşey için teşekkürler Erkan hoca Allah razı olsun
g....a
12 yıldır sürekli tedavi olduğumuz muhteşem bir doktor bizim için çok kıymetli bir doktor. Kistik fibrozis tedavisinde verdigi destek tedavi yaklaşımı biz kf aileleri için çok önemli. Daha önce ki hastanesinde beraberdik bundan sonrada beraber olmaya devam edeceğiz.
Erkan Çakır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erkan Çakır, Çocuk Göğüs Hastalıkları, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Erkan Çakır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), X-Ray, Çocuk Hastalıkları, Randevu, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Arter Kan Gazı Alma, Bronkoskopi, Uyku Laboratuvarı (CPAP).
Erkan Çakır adresi nerede?Erkan Çakır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ahmet Adnan Saygun Cad. Canan Sok. No:5 Ulus Beşiktaş
- Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Vadistanbul Park Etabı, 7F Blok, İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erkan Çakır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erkan Çakır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erkan Çakır isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erkan Çakır, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Erkan Çakır hangi dilleri konuşuyor?Erkan Çakır ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erkan Çakır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erkan Çakır tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Erkan Çakır hakkında ne düşünüyor?Toplam 40 hasta / danışan, Erkan Çakır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.