1997 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun olup sırasıyla 2002 yılında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlığı ve 2007 yılında Çocuk Göğüs Hastalıkları uzmanlığını tamamlamıştır. 2010 yılında doçent, 2016 yılında profesör ünvanlarını almış ve halen Bezmialem Vakıf üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Çocuk Göğüs Hastalıkları Bilim Dalında eğitim, araştırma ve hasta hizmetine devam etmektedir. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları anabilim dalı başkanlığı, Tıp fakültesi Eğitim Başkoordinatörlüğü ve Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Akreditasyon Kurul Başkanlığı olmak üzere birçok eğitim ve idari görevi devam etmektedir. Yurt dışındaki dergilerde yayınlanmış 100'den fazla uluslararası makalesi, çok sayıda ulusal makale, kitap editörlüğü ve kitap bölüm yazarlığı bulunmaktadır. Türk Pediatri Kurumu, Çocuk Göğüs Hastalıkları Derneği ve Ulusal Kistik Fibrozis Kayıt Sistemi yönetiminde görev almakta olup, Sağlık Bakanlığı Tüberküloz Bilim Kurulu üyesi ve Sağlık Bakanlığı Kistik Fibrozis bilim kurulu üyesidir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt) +4 daha fazla

Kontrol Randevusu

X-Ray

Liv Hospital Vadistanbul
Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Vadistanbul Park Etabı, 7F Blok,, Sarıyer, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Arter Kan Gazı Alma

Astım +14 daha fazla

Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)

Bronkoskopi

Göğüs X-Ray

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Vadistanbul Park Etabı, 7F Blok,, İstanbul

Röportaj

Referans ile tanıştım kendisini. Kızıma bronkoskopi yapıldı. Ağır zatürre geçirdi. Kendisinden çok memnun kaldık. Önceki çalıştığı kuruma gidiyorduk. Tedavi olumlu sonuçlandığı için tekrar yeni anlaştığı kuruma geldik. Astım hastası kızım. Rutin kontrole gidip geliyoruz. Süreci hocamız takip ediyor. Gerek anlatımıyla gerek yaklaşımıyla iyi bir doktor. Herkese seve seve tavsiye ederim. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Ulaşamazsam bile hemşiresine ve asistanına ulaşıyorum. Bu da bizim için son derece önemli.

C

Çocuk doktorumuz Erkan Hoca'ya yönlendirdi. Çocuğum sürekli hastalanıyordu. Kronik astımı var. Düzenli hava alıyor ve ilaç kullanıyor. Teşhisi Erkan Hoca koydu. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. 2 senedir takipli hastası kızım. Kontrollere gidip geliyoruz. Erkan Bey çok iyi ve insancıl bir hoca. Rahatlıkla konuşabiliyoruz. Her şeyi detaylı anlatıyor. Ben doktor seçen bir kadınım. Beğenmesem gitmezdim. Memnunum kendisinden.

I

Kızımın akciğer rahatsızlığı için başvurduk. Doktor tavsiyesiyle gittik. Yatarak tedavi gördü kızım. Ameliyat olması için hastaneden farklı bir hocaya yönlendirdi Erkan Bey. Sonra ameliyat oldu kızım. Şu an kızım iyi. Ameliyat çok iyi geçti. Takibini Erkan Bey yapıyor. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. İzine çıktı kendisi de bizi arayıp sordu. 7/24 ulaşılabilen bir doktor. Biz çok memnunuz kendisinden.

Çocuğum trakeli bu sebepten kendisine başvurdum. Trakeitinde enfeksiyon olursa hocamız hemen müdahale ediyor. Kızım takipli hastası kan gazını falan bakılıyor. Çok memnunum kendisinden. Mükemmel bir insan. Allah başımızdan eksik etmesin. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Bu konuda çok yardımcı oluyor. Aklımızda soru işareti kalmıyor. Her zaman sorularıma yanıt alabiliyorum.

Kızım zatürre geçirdi. Bu sebepten ötürü tavsiye üzerine kendisine başvurduk. İlaç tedavisi uyguluyor. Şu an kızım iyi. Erkan Bey konusunda çok uzman. Uyguladığı tedavide olumlu sonuçlanıyor. Hocası da çok ilgili. Biz çok memnun kaldık.

Z

Erkan Bey, oğluma 3 aylıkken kistik fibrozis teşhisi koydu. Şu an oğlum 14 yaşında. Ben kendisinden çok memnunum. Bırakmaya niyetim yok. Allah kendisinden razı olsun. Sürekli takipte oğlum. Devamlı kullandığı ilaçlar var. Kontrollere gidip geliyoruz. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Mükemmel bir hekim. Çok hastane gittim. Böyle bir hekim karşıma çıkmadı. Allah'ım can sağlığı versin.

R
Konum: başka bir yer Diğer

Benim oğlum bebeklikten buyana alerjik astım deniliyor götürmediğim doktor kalmadı ensonunda erkan hocama bir kere götürdüm birdaha hasta olmadı kendisini geç buldum ama iyiki ,herkese tavsiye ederim öksürük nöbetleri geçiriyordu oğlum 16 yaşına geldi Hâlâ sık sık hastalanıyordu inşallah artık geçti

Konum: başka bir yer Diğer

2012 senesinde kendisini tanıdık çocuğumuz doğuştan kalp hastasıydı ve çok sık akciğer enfeksiyonu geçiriyordu i. Kendisi bizimle o kadar güzel ilgilendi ki tedavi oldu bebeğimiz. Kendisi hasta ve hasta yakınına aileye çok nazik ve insani değerleri çok yüksek bir hekimdir. Ayrıca alanında çok iyidir

Konum: başka bir yer Diğer

10 yıldır kistik fibrozis hastası olan kızımın doktoru bizler için çok emek harcıyor ve hasta ve ailelere davranışı herzaman çok sakin sabırlı herşey için teşekkürler Erkan hoca Allah razı olsun

Konum: başka bir yer Diğer

12 yıldır sürekli tedavi olduğumuz muhteşem bir doktor bizim için çok kıymetli bir doktor. Kistik fibrozis tedavisinde verdigi destek tedavi yaklaşımı biz kf aileleri için çok önemli. Daha önce ki hastanesinde beraberdik bundan sonrada beraber olmaya devam edeceğiz.