çok saygıdeğer bir hekim kendisi. iletişimi mükemmel. hasta psikolojisini çok iyi anlıyor. teşhis ve tahlillerini zaten sorgulamak benim haddime değil. Allah böyle hekimlerimizin sayısını arttırsın, kendisine de şükranlarımı sunuyorum.
e....ü
Eşimle birlikte covid geçirdik, bize gereken tüm ayrıntılı tahlilleri yaptırdı ve tek tek özenle anlattı,bizim sorularimiza sabırla cevap verdi.erkan bey'i çok beğendik ve sevdik, mesleğine hakim,duyarlı,sabırlı bir doktor.keske bütün doktorlarda böyle olsadoktor beyi tavsiye ederiz.
ak...r
Beni Türk Hekimlerine teslim edin demiş Atatürk , tıpkı Prof Erkan Ceylan gibi olan Türk hekimlerine. Çok iyi bir doktor Allah selamet versin.Baska bir hastanede cekildigim rontgen de ciğerde leke görüldü uzun suredir süren öksürük şikayetini yanına ekleyip hocaya muayene için gittim.Ilgi alakası ve açıklayıcı bilgileri ile çok iyi bir insan ve dr olduğunu düşünüyorum
ze...b
Alnının teriyle çalışan sayılı doktorlardan biri. Prof olmasına rağmen hiçbir hastayı geri çevirmeyen, öğlen tatillerinde bile çalışmaya devam eden mütevazi, merhametli, mükemmel bir kişilik. Allah uzun ömürler versin.
yu...f
süper bi doktor parasını hak ediyor helal osun doçent olmuş ama mütavazılığından birşey kaybetmemiş.
Erkan Ceylan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erkan Ceylan, Göğüs Hastalıkları.
Erkan Ceylan adresi nerede?Erkan Ceylan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 23 Nisan Sok.No:17 Göztepe Merdivenköy Mah. Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erkan Ceylan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erkan Ceylan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erkan Ceylan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erkan Ceylan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erkan Ceylan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erkan Ceylan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Erkan Ceylan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bakırköy Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bağcılar Göğüs Hastalıkları Doktorları
Güngören Göğüs Hastalıkları Doktorları
Tuzla Göğüs Hastalıkları Doktorları
Daha fazla (13)Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Kadıköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Kadıköy bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları