Erkan Çifte Muayenehanesi
Çeşitli üniversitelerde Sağlık Yönetimi Yüksek Lisans sınıflarına “Sağlık Sektöründe İnsan Kaynakları Yönetimi” konulu dersler vermiştir.
Uzun süreler İnsan kaynakları, Psikoloji, NLP, Koçluk, Sahne Sanatları, Mental İllüzyon ve Tiyatro Eğitimleri almış amatör olarak tiyatro oyunculuğu yapmıştır.
20 yılın üzerinde iş tecrübesini ve almış olduğu tüm akademik, sosyal/sanatsal eğitimleri, Psikoloji Bilimi ile birleştirerek yeni Psikoterapi ve Yönetim anlayışları ortaya çıkarmış bu alanlarda uygulamalı ve ölçümleme sistemine dayanan “Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri” ve “Profesyonel Eğitimler” geliştirmiştir.
İnsan Kaynakları Dayanışma Derneği kurucu üyesidir. Ulusal Koçluk Derneği kurucu üyesidir. İnovatif İK’cılar Derneği kurucusu ve başkanıdır.
İnsan Kaynakları Yönetimi ve SGK alanında Adalet Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş “Bilirkişi” olarak görev yapmaktadır.
Oyunlaştırma çalışmaları kapsamında hem motivasyon hem de kişilik analizi üzerine kullanılan ve dünyada ilk olma özelliği taşıyan online “Gizemli Kaçış Oyununu” geliştirmiştir. Bir tiyatro tadında, online platformlarda sergilenen oyununun yönetmenliğini yapmaktadır.
2014 yılında yayınlanan “Şaşırtmazsan Kazanamazsın” isimli kişisel gelişim kitabı 3. Baskıyı yapmıştır. 2021 yılı Mart ayında psikoloji alanına çok farklı bakış açısı getirecek ikinci kitabı Psikoperest’i yayınlamış ve çok satanlar listelerine girmeyi başarmıştır. Tüm bunlara ek olarak şu an korku romanı yazma çalışmalarını sürdürmektedir.
Ayrıca İnsan Kaynakları ve Psikoloji alanında çeşitli mecralarda videoları, podcastleri ve makaleleri yayınlanmaktadır.
Uzm. Klinik Psikolog Erkan ÇİFTE
t....s
Merhaba Erkan hocam,
Size teşekkür etmek amacıyla bu iletiyi yazmaya karar verdim. Türkiye'de yaşayan insanlara karşı ileri tarihlerde nasıl bir yaklaşım göstermem ve davranmam konusunda sizden oldukça değerli ve gerekli bilgiler alıyorum. Anlatım tarzınız çok açıklayıcı ve akıcı. İnanıyorum ki, sizden aldığım temel ve gerekli tüm bilgiler bana çok yardımcı olacak. Ki, genel anlamda hiçbir şeyi asla kolay beğenen biri değilim. Ama stiliniz çok güzel. Avrupa yaşamının verdiği birikimlerle ve sizden aldığım ve alacağım bilgilerle, kendi açımdan gelecekte çok iyi şeyler yapacağımdan kesinlikle sayenizde emin oldum. Henüz iki kez orada bulunmuş olmama rağmen büyük bir haz aldım ve gelecek için doğru yolda olduğumu, güzel şeyler başaracağımı ve doğru adresi bulduğumu gördüm.
Tüm bu güzel nedenlerden dolayı size sonsuz teşekkürler ediyorum. İyi ki sizin gibi güzel yürekli ve özverili insanlar her şeye rağmen var.
Sağ olun.
Ayrıca, çalışma arkadaşlarınıza da yakınlıkları ve yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim.
Saygı ve sevgilerimle
T.S
Erkan Çifte isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erkan Çifte, Psikoloji. Size Erkan Çifte tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi.
Erkan Çifte adresi nerede?Erkan Çifte şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Acıbadem cd. Akasya AVM Konutları Kent Etabı B1 Blok Kat 10 Daire 135 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erkan Çifte isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erkan Çifte online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erkan Çifte isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erkan Çifte, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Erkan Çifte isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erkan Çifte bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erkan Çifte ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erkan Çifte hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Erkan Çifte hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu