Op. Dr.
Balıkesir 1 adres
Histerosalpingografi (HSG)
Rahim Filmi
Histerosalpingografi (HSG)
Paşakent, Şht. Hüseyin Süzener Cad. sanatlı konutları ablok no:7/A, Bandırma/Balıkesir, Balıkesir
Erkan Coşkun Muayenehanesi
Rahim Filmi
Erkan Coşkun Muayenehanesi
c....y
Bandırmada kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak güvenebileceğimiz sayılı doktorlardan biridir. Son derece ilgilidir ve bilgilidir. Bu sebebten dolayı erkan beye güvenip kendinizi bebeğinizi ona teslim edebilirsiniz. 16 ve 14 yaşlarında olan iki çocuğumun doğumunda kendisini tercih ettim şuan hamileyim ve yine tercihim tabiki kendisi oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum iyi doktorluğu ve güzel insanlığı için. Tereddütsüz gidebirlirsiniz...
en...i
Bandırma'da bir çok arkadaşımının tavsiyesi üzerine gittim. Yaklaşık 3 aydır kontroller için muayeneye gidiyorum. Çok memnunum. Bilgisi, alakası, hastasına saygısı insana güven veriyor. Eylülde doğumum var, İnşallah doğumuda kendisine yaptıracağım.
ni...k
Bandirma'nin en iyi kadin dogum uzmani. Hem cok bilgili hemde cok ilgili. Hamileligimi sayesinde cok rahat ve huzurlu gecirdim. 7/24 arayip aklima takilan konularla ilgili bilgi aliyordum. Cok guleryuzlu bir doktor.
Erkan Coşkun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erkan Coşkun, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite. Size Erkan Coşkun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Erkan Coşkun adresi nerede?Erkan Coşkun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Paşakent, Şht. Hüseyin Süzener Cad. sanatlı konutları ablok no:7/A, Bandırma/Balıkesir Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erkan Coşkun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erkan Coşkun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erkan Coşkun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erkan Coşkun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erkan Coşkun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erkan Coşkun hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Erkan Coşkun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Fiba Emeklilik kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları