or...n
2013 mayıs ayında babamı anjıyo yapmıştır. babamın anjıyo olmadan öncekı muayenesınde dogru tetkık yapamamıs basıt tanı operasyonu olan anjıyo sırasında hastasının , balon patlatma dedıgımız(damara anı havayla şişirilmesi) işlemi sonocunda AORT damarını catlatmıştır. hasteneye yuruyerek giden babam vefat etmiştir.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
re...r
Dr. Erkan beyi bir arkadaşım tavsiye etti.Genel kontrolden geçmek istedim sadece ailemizde genelde bu kalp hastalığı mevcut .Tetkiklerden geçtikden sonra doktorum şübhendi bzı sonuçlarımda sorun gördü ve anjiyografi önerddi ve oldum sonuşda damarlarımda daralma başlamış ilaç tedavisine devam ediyorum şikayetim yok başda doktorum olmak üzere böyle ilgili alakalı hekimlere çok teşekkür edrim.
Erkan Demirci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erkan Demirci, Kardiyoloji.
Erkan Demirci adresi nerede?Erkan Demirci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Meşrutiyet Mah. Huzur Sok.No:5 Zonguldak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erkan Demirci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erkan Demirci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erkan Demirci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erkan Demirci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erkan Demirci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erkan Demirci hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Erkan Demirci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.