Kanser Tedavisinde Akıllı İlaç Tedavisi
Kanser Tedavisinde Akıllı İlaç Tedavisi
Kemoterapi
İmmünoterapi
İstinye Üniversitesi Liv Hospital Bahçeşehir
Doçent Doktor olarak İstinye Üniversitesi Liv Hospital Bahçeşehir' de hastalarına hizmet vermektedir.
u....m
Erkan hocamda beni ilk başta şaşırtan ilaç bilgisi ve hasta karşı duyarlılığı oldu. Bizi hep pozitif karşılayıp annemin hastalığı boyunca ve halen hep pozitif yöne empoze edişi oldu. Annemin "sizi görünce iyileşiyorum kendimi daha iyi hissediyorum" demesi bunun göstergesi. Hemen her konuda (annemin ilaç maliyatinin sgk tarafından karşılanması hususunda bizi bilgilendirip hukuki yolun olduğunu belirtmesi gibi) bize yardımcı olup en ufak şüphe durumunda bir başka hastalıkla ve branşla ilgili bizi o doktora yöneltmeside ayrı bir duyarlılịk göstergesiydi. Tabi bunlar gerçekleşirken asistanı Şennur Hanım da bizi bir an bile yalnız bırakmayıp hastanede ki bütün işlemlerimiz boyunca bize eşlik edip yardịmcı oldular. En ufak bir sıkışıklık bile yaşamadık hastanede. Bırakın aile doktoru ailemizden biri gibi oldular bizim için. Hocama kariyeri boyunca başarılar dilerim.
Erkan Kayıkçıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erkan Kayıkçıoğlu, Tıbbi Onkoloji. Size Erkan Kayıkçıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kemoterapi, Kanser Tedavisinde Akıllı İlaç Tedavisi, Hedefe Yönelik Tedavi, Kanser Tedavisi, İmmünoterapi.
Erkan Kayıkçıoğlu adresi nerede?Erkan Kayıkçıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aşık Veysel Mah No:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erkan Kayıkçıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erkan Kayıkçıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erkan Kayıkçıoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erkan Kayıkçıoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Erkan Kayıkçıoğlu hangi dilleri konuşuyor?Erkan Kayıkçıoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erkan Kayıkçıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erkan Kayıkçıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erkan Kayıkçıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erkan Kayıkçıoğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Erkan Kayıkçıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Erkan Kayıkçıoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Erkan Kayıkçıoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Onkologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Onkologlar