Fonksiyonel Septorinoplasti ( Preservation rhinoplasty, letdown, pushdown teknik) (Burun koruyucu kapalı teknik, açık teknik, revizyon rinoplastiler)
Açık kapalı septoplasti (Burun kıkırdak ameliyatı sadece fonksiyonel amaçlı)
Canal wall up, canal wall down timpanoplastilerin eşlik ettiği veya etmediği tip 1,2,3,4 timpanoplastiler (İhtiyaca göre Endoskopik, endaural, postauriküler yaklaşımlar) (Kulak zarı onarımı ve ihtiyaca göre kulak arkası kemik iltihabının ve işitme kaybının eşlik ettiği vakalar da dahil tüm vakalar)
Stapedektomi (Kulak kireçlenmesi, protezle onarım)Adenoidektomi, Tonsillektomi,
Adenotonsillektomi ve veya Ventilasyon tüpü girişimleri ( Geniz eti, Bademcik ve Kulak zarı arkası sıvı birikimi girişimleri)
Servikal Lenfadenektomi, Brankial kleft kist operasyonları, Sistrunk gibi pediatrik baş boyun girişimleri
Parotis ve submandibuler gland kalkül eksizyonu ben eksizyonu (Tükrük bezi taşı girişimleri, tükrük bezlernin çıkarılması)
Total parsiyel larenjektomiler, boyun diseksiyonları ( Gırtlak kanseri ameliyatları beraberinde boyundaki lenf ve gözeli dokuların temizlenmesi
Fonksiyonel endoskopik sinüs cerrahisi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Op. Dr. Erkan Kulduk adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Erkan Kulduk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erkan Kulduk, Kulak Burun Boğaz.
Erkan Kulduk adresi nerede?Erkan Kulduk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Soğukkuyu Mahallesi 1846/7. Sokak No:3 Bayraklı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erkan Kulduk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erkan Kulduk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erkan Kulduk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erkan Kulduk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Erkan Kulduk hangi dilleri konuşuyor?Erkan Kulduk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erkan Kulduk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erkan Kulduk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erkan Kulduk ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir Kulak Burun Boğaz Doktorları
Urla Kulak Burun Boğaz Doktorları
Aliağa Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun Kulak Burun Boğaz Doktorları
Narlıdere Kulak Burun Boğaz Doktorları
Daha fazla (11)Bayraklı bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bayraklı bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bayraklı bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bayraklı bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bayraklı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bayraklı bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bayraklı bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bayraklı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bayraklı bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bayraklı bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bayraklı bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bayraklı bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bayraklı bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bayraklı bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları