Online Randevu Takvimi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Çocuklarda Baş Ve Boyun Cerrahisi
Çocukluk Çağında Kanser Cerrahisi
Görüşler içerisinde ara
Dr Bey gerek mesleki olarak gerek de insani olarak mükemmel bir doktor. Oglumun sünneti icin dr arayışında idik daha onceden de oglumun saglik sorunu ile.ilgili hastasi olmadigimiz halde sagolsun yardim etti. Bnm icim onemli noktalardan birise dr ulasabilmenin kolay olmasi idi. Erkan bey bu konuda 10.numara gercekten.il dışından Erkan Bey icin geldik. Cok şükür guzel bir sekilde neticelendi. Oncesinde ve sonrasinda iletisimi hep aktif kıldı tekrat tesekur ederiz iyi ki varsiniz
Erkan hoca hem insanlık yönü ile hemde hekimlik yönü ile gerçekten mükemmellik tanımının karşılığı olacak dört dörtlük bir insan...Allah ondan razı olsun... kızımın hidronefroz ameliyatını titizlik ile gerçekleştirdi...iyi ki böyle kaliteli doktorlarımız var...
Oğlumu karın ağrısı ve bulantı şikayetiyle gece yarısı acile götürdük. Acil hekimi apandisitten şüphelenerek Erkan hocaya haber verdi. Biz şaşkın haldeyken bize sakin sakin durumu izah etti, 10 yaşındaki oğlumuza bizzat neden ameliyat olması gerektiğini çok naif bir dille anlattı ve sırf bizi ikna etmek için radyolog hekimin görüşünüde istedi. Akabinde çok hızlı şekilde ameliyathaneyi hazırlatarak başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi. Sonrasında sık sık ziyarete gelerek oğlumuzun durumunu takip etti. Sonuç olarak Bir gece yarısı tanıdığımız doktorumuzdan Allah razı olsun, inşallah daha nice çocuğa şifa olmaya devam edersiniz.
Erkan Hoca dan gerek insani sıcaklığıyla gerek mesleki başarısıyla çok memnun kaldık. Hastaneye 1.5 aylik kızımızın rutin kontrolleri icin geldik .kasık fıtığı olduğunu ve yumurtalardan birinin bu keseye düştüğünü acil ameliyat olmasi gerektiğini öğrendik.. çok düşünecek farkli bi hastaneye gidecek zaman da yoktu. Erkan hoca sagolsun deneyimsiz bi çift olmamızı da gözönüne alarak kaygilarimizi giderecek bizi rahatlatacak aciklamalar yaptiktan sonra bir saat icinde ameliyata aldilar ve yaklasik 40 dk da kızımızı sorun giderilmis olarak kucağımıza verdiler..Allah a hamd ettikten sonra Hakan hocaya da ilgisi ve insaniyeti için şükranlarimizi sunuyoruz..Allah razi olsun kendisinden..
er...l
Cocugumda doğuştan kasik fıtığı vardi ilk çocuğum ve böyle bir sorunla karşılaştık gece uyku uyuyamiyordum ne olacak sonu diye. Sağosun erkan hocama gittik. hem çocuğumu muayne ediyor hemde bizi teserli ediyordu 6 ay boyunca onun gözetiminde geçti 6. Ayda ameliyat zamani geldi deyip çocuğu mu aldi elimden hiç unutmam o ani ameyat odasinda ona emanet ettim ve ciktim doktoruma güvenliğim için de gözüm arkada değil di. 45 dk sürdü ve bitti cok şükür simdi çocuğum iki yaşına girecek allaha cok şükür bir sorun gözükmüyor ve insallah olmayacak ta teşekkür ler erkan hocam :-) muhammed emir demir
ar...n
çocuğum doğuştan peygamber sünnetliydi. sünnetini yaptırmak için kamber demirci tarafından yönlendirildim. erkan bey sadece çok iyi bir çocuk cerrahı değil, aynı zamanda çok kaliteli bir insan. gerçektende çok memnun kaldım. saygılarımla...
do...ı
sayın hocamıza teŞekurlerımızı ve baŞarılarının devamını arz ederım. Huseyın doganay aılesı
Erkan Taş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erkan Taş, Çocuk Cerrahisi. Size Erkan Taş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuklarda Baş Ve Boyun Cerrahisi, Boşaltım Sistemi Ve Üreme Organlarına Ait Cerrahi, Sindirim Sistemi Cerrahisi, Yenidoğan Cerrahisi, Solunum Sistemi Cerrahisi, Abdominal Laparoskopi, Çocukluk Çağında Kanser Cerrahisi, Lobektomi, Splenektomi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması).
Erkan Taş adresi nerede?Erkan Taş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çamlıtepe Mahallesi TPAO Bulvarı No:265 Batman
- Batı mahallesi Güreş caddesi No :12 Siirt
- Vakıfkent mahallesi Şırnak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erkan Taş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erkan Taş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erkan Taş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erkan Taş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Erkan Taş hangi dilleri konuşuyor?Erkan Taş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erkan Taş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erkan Taş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erkan Taş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erkan Taş hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Erkan Taş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.