Kulak Burun Boğaz Randevusu
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Yıldızlı Beldesi Merkez Mah. Devlet Sahil Yolu Cd. No:46, Trabzon
Doç. Dr. Erkan Vuralkan
Erkan beye arkadaşımın tavsiyesiyle oğlum icin gittim. Gerek oğlumla iletişimi gerek bize net açıklamalarıyla cok memnun kaldik. Oglumda geniz eti ve bademcik.sikayeti vardi operasyonu erkan bey basarili bir sekilde tamamladi hem oglum rahatladi hemde Erkan bey bizi net aciklamalariyla cok rahatlatti. Her sey icin teşekkürler...
s....t
herkese merhaba, Erkan Bey orta kulak ameliyatımı gerçekleştirdi. kendisine ne kadar teşekkür etsem az. siz bütün tereddütlerinizle gideceksiniz görüşmeye ama kendisinin özgüvenini görünce bütün soru işaretleriniz son bulacak:) herşey için teşekkürler iyi ki varsınız.
em...
Burda ne yazsam be desem memnuniyetimi karşılamaz yıllardır erteledimve doktor araştırdım şükürler olsun ki karşıma siz çıktınız canım doktorum revizyon burun ameliyatımı yaptı nice doktorun yapamam dediğini ilk muayenede hallederiz deyip bana o güveni verip ameliyatımı gerçekleştirdi..düşünenlerin tereddütsüz gidebileceği bir doktor.çok teşekkür ediyorum çok hemde yıllardır keşke ertelemeseydim ve siz çıksaydınız karşıma daha önce
as...u
Senelerdir devlet hastanesindeykende,özele geçtikten sonrada KBB bölümünde tercih ettiğim ve hoşnut kaldığım tek doktor kendisi..Ameliyatı son çare olarak gören bir doktor.Kızımın lenfanjiom ve kepçe kulak ameliyatını başarılı bir şekilde tamamladı ve her konuda aydınlatan bir konuşması var. O ve Onun gibi doktorlara ihtiyacımız var iletişimi harika, birşey sormaya çekinmiyorsunuz.Doktor Beye minnettarım
Erkan Vuralkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erkan Vuralkan, Kulak Burun Boğaz. Size Erkan Vuralkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu.
Erkan Vuralkan adresi nerede?Erkan Vuralkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yıldızlı Beldesi Merkez Mah. Devlet Sahil Yolu Cd. No:46 Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erkan Vuralkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erkan Vuralkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erkan Vuralkan hangi dilleri konuşuyor?Erkan Vuralkan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erkan Vuralkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erkan Vuralkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erkan Vuralkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erkan Vuralkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Erkan Vuralkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.