Menderes Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:676, Mezitli
eb....
Erkan hocamla oğlumun ateşli boğaz enfeksiyonu sebebiyle tanıştık. Aynı süreçte de değiştirmiştik sonradan kendisini bulduk. Çok çok ilgili bir Dr. Her zaman ulaşabiliyorsunuz. Siz mesaj atıyorsunuz ama o arayarak cevap veriyor. Bilgisi zaten gözle görülür biçimde kendini gösteriyor. Çocukla iletişimi çok iyi. Asla çocuğu zorlamıyor. Mükemmel bir doktor
Erkan Yeşiller isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erkan Yeşiller, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Erkan Yeşiller adresi nerede?Erkan Yeşiller şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Menderes Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:676 Mezitli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erkan Yeşiller isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erkan Yeşiller online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erkan Yeşiller isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erkan Yeşiller, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Erkan Yeşiller isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erkan Yeşiller bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erkan Yeşiller ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erkan Yeşiller hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Erkan Yeşiller hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Mezitli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mezitli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mezitli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mezitli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mezitli bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla