Abdominal Ultrasonografi
Skleroterapi
Stent(Koroner Anjiyoplasti)
Tiroid Iğne Biyopsisi
la...
2 yıl önce beynime pıhtı attı.Erkan Hocam beni 2 defa ameliyat etti.Şah damrımın olduğu yere stent attı.Şu anda herşey yolunda.Allah Erkan Hocamın ne muradı varsa versin.
al...i
Merhabalar ben Alime ateşli silahlı yaralanma sonucu ayağımda ciddi damarsal sorunlar yanı sıra varislerim vardı sonrasında doğum sonrası atar damar tıkanıklığı ortaya çıktı ve ayağım tam kesilmek üzereyken Erkan hocamın müdahalesiyle greft ve stend takılarak eski sağlığıma kavuştum minnettarım mesleğinde başarılar diliyorum.
me...6
Sayın ve çok değerli hocalarıma selamlar bundan 1.5yıl önce trafik kazası geçirdim beyine giden damarlarda yırtık ve tıkanıklık görüldú şu anda 4.cü stentim atıldı ilk 3ü Ankara Başkentte gerçekleşmişti ilk günüme nazaran tamamen eski halime döndüm sayılır çok şiddetli baş ağrısı mide bulantısı ve kusma şikayetlerim vardı bugün saydıklarım başta Doç. Doktor Erkan Yıldırım hocamın ve diğer Girişimsel Radyoloji uzman ve yardımcılarının ayrıca Beyin Cerrahi Enes hocamın sayesinde yok denilecek kadar azaldı Allah bu ve bunlar gibi insanlara zeval vermesin . ayrıca Sayın Fatih hocamada teşekkürlerimi bildiririm . Yaşım 19 İnşallah şifa arayan kardeşlerim,büyüklerim diledikleri şifayı bulurlar vesile olan herkese sonsuz teşekkürler . .
os...r
konya ereğliden ben osman özdamar 7 yıldır varis hastasıyım ilerlemiş derecede gıtmedığım doktor kalmadı hergun kanama vardı hıc bır hastane amelıyat etmek ıstemedı takı erkan beyle tanısana kadar kesılmek uzere olan bacağımı eskı halıne getırdı kendısıne cok teşekur edıyorum meslek hayatında basarılar dilerim.
ay...z
Doç.Dr.Erkan YILDIRIM'a teşekkür ediyorum.Annemin tedavisini yaptı.Kısa zamanda tam olarak sağlığına kavuşacağına inanıyorum.Hastalarıyla ilgili,güleryüzlü ve işinin gerçekten uzmanı.
Erkan Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erkan Yıldırım, Radyoloji, Girişimsel Radyoloji. Size Erkan Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Skleroterapi, Akciğer Biyopsisi, Lazer İle Varis Tedavisi, Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu, Kateter Yerleştirme, Damarsal Anomali Tedavisi, Tiroid Iğne Biyopsisi, Stent(Koroner Anjiyoplasti), Radyoembolizasyon.
Erkan Yıldırım adresi nerede?Erkan Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hocacihan Saray, Saray Cd. No:1 Selçuklu, Konya Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erkan Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erkan Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erkan Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erkan Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Erkan Yıldırım hangi dilleri konuşuyor?Erkan Yıldırım ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erkan Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erkan Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erkan Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erkan Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Erkan Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Erkan Yıldırım hangi sigortaları kabul ediyor?Erkan Yıldırım tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Ziraat Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Radyologlar
Selçuklu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Radyologlar
Selçuklu bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Radyologlar
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Radyologlar
Selçuklu bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Radyologlar
Selçuklu bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Radyologlar
Selçuklu bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Radyologlar
Selçuklu bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Radyologlar