Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi
Zafer Sağlık Külliyesi Dörtyol Mah. 2078 Sok. No: 3, A Blok., Afyonkarahisar Merkez, Afyonkarahisar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Adenoidektomi +30 daha fazla

Apse Insizyonu Ve Drenajı

Bademcik Ameliyatı

Baş ve Boyun Cerrahisi

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi

Op.Dr. Erkan YILDIZ 1988 Isparta doğumludur.Tıp fakültesi eğitimini Atatürk Üniversitesinde 2005-2011 yılları arasında tamamlamıştır. 2011-2012 yılları arasında Afyonkarahisar Şuhut Devlet Hastanesinde pratisyen hekimlik yapmıştır. 2012 yılında Kulak Burun Boğaz ihtisasını kazanarak Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi Kulak Burun Boğaz Kliniğinde uzmanlık eğitimine başlamış olup 2013 yılı itibariyle Afyon Kocatepe Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Kliniğinde uzmanlık eğitimini 2016 itibariyle tamamlamıştır. Zorunlu hizmeti için gittiği Afyonkarahisar Şuhut Devlet Hastanesinde 2016-2019 arasında uzman hekimlik 2019-2020 arası Başhekim Yardımcılığı ve son olarak 2020-2022 arasında Başhekimlik görevi yapmıştır. Görev yaptığı süre içinde üst üste 2 yıl Başarı Belgesi ile ödüllendirilmiştir.2021 Ekim itibariyle Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kulak Burun Boğaz kliniğinde Dr Öğretim üyesi olarak çalışmaya başlamıştır.
Op.Dr ERKAN YILDIZ 2020-2021 arası Türk Kulak Burun Boğaz Ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği Rinoloji,Rinoplasti, Uyku ve Alerji Okulunu, 2021-2022 arası Türk Kulak Burun Boğaz Ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği Otoloji Okulunu bitirmiştir. Op.Dr ERKAN YILDIZ Burun estetiği ve yüz estetik uygulamaları ile ilgili kişisel gelişim amaçlı çok sayıda ulusal ve uluslararası toplantı, sempozyum ve fellowship programlarına katılmıştır.Ayrıca Türk Kulak Burun Boğaz Ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanlık Yeterlilik(Board) Belgesi ve Uyku Sertifikası sahibidir.2022de Viyana'da Avrupa Kulak Burun Boğaz yazılı ve sözlü sınav aşamalarını geçerek Avrupa Kulak Burun Boğaz ( EBE-ORL) Yeterlilik sertifikasını almaya ve Fellow of European Board of Otorhinolaryngology ünvanı kazanmaya hak kazandı.Kulak burun boğaz alanında çok sayıda uluslarası ve ulusal yayın ve kitap bölümü sahibidir.
Özel ilgi alanlarında Burun Estetiği, Endoskopik Sinus Cerrahisi, Kafa Tabanı Cerrahisi ve Endoskopik Kulak Cerrahisi bulunmaktadır. Op.Dr ERKAN YILDIZ evli ve 1 çocuk sahibidir.

Konum: Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Burun Estetiği

Erkan hocamı sosyal medya sayesinde tanıdım ilk başta tereddütlerim olsa da görüşmeye rinoplasti ameliyatı için gittim tereddütlerimin hepsi ortadan kalktı.Kendisi her konu hakkında bilgilendirmeyi çok samimi bir şekilde yaptı ekip arkadaşları ve erkan hoca her açıdan çok ilgililerdi. Ameliyat sürecim de çok rahat geçti morluğum hiç olmadı çok az ödemim oldu sadece kısa sürede o da geçti. iyi ki tanımışım kendisine başarılarının devamını dilerim

Konum: Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Erkan Bey kesinlikle işinin ehli bir doktor.Kendisi revizyon burun ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyattan önce kafamdaki bütün soru işaretlerini giderdi. Ameliyatım da çok güzel geçti. Sonrasında hiçbir problem yaşamadım. Şişliğim ve morluğum da olmadı. Oldukça rahat bir süreç geçirdim. Doktorum bütün süreç boyunca ilgili ve alakalıydı. Artık rahatlıkla nefes alabiliyorum.Her şey tam olarak istediğim gibi oldu.Kendisinin ve ekibinin eline sağlık. İyi ki Erkan Hoca’yı tanımışım.

Konum: Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Septorinoplasti

Erkan hocayı şans eseri doktor araştırması yaparken keşfettim. Yaklaşık 1 senedir paylaşımlarını takip ediyordum ve doğal burun yapması beni ikna etmişti. Erkan hoca gerek hastalarıyla ilgisi olsun gerek burun estetiği ve sağlığa kavuşturması olsun çok iyi ilgilenen alanında uzman bir hekim. Ben çok memnun kaldım. Hiç şüpheniz olmasın. Erkan hocaya güvenebilirsiniz.

Konum: Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Burun Estetiği

Erkan bey e tavsiye üzerine gitmiştim çok ilgili güler yüzlü bi doktor Rinoplasti amelyatı oldum burnum çok doğal güzellikte bi burun oldu şişme, morluk, ağrı vs olmadı iyi ki erkan beyi tanımışım işinin ehli bi doktor rahatlıkla güvenebilirsiniz...

Konum: Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rinoplasti

Erkan hocama rinoplasti ameliyatı oldum hocamin ve ekip arkadaşlarının eline emegine sağlık sıfır morluk sıfır ağrılı bir süreç gecirdim Erkan hocamın eli cok iyi isinde cok basarili bir cerrah ameliyat öncesi ve sonrasında çok ilgilendi. Ameliyatımın 10.günündeyim cok rahat bir sürec gecirdim korkulacak bir sey degilmis ödem olmasina rağmen sonuc mükemmel kesinlikle tavsiye ederim Ben cok memnun kaldım.

Konum: Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Burun Estetiği

Erkan hocaya rinoplasti ameliyatı oldum ve süreçten çok memnunum bir hekim olarak son derece nazik ve işinin ehli,hasta memnuniyetini ve isteklerini gözetmesinin yanında her soruma ayrıntılı bir şekilde cevap verdi

O
Konum: Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Ses tellerimde nodül vardı. Hocamda ameliyat oldum. Ben memnun kaldım ameliyat olacaklara tavsiye ediyorum.

Konum: Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Burun Ucu Kaldırma

burun estetıgı yaptırmadan once cok dusundum.korkularım vardı,doktorum cok yardımcı oldu sımdı yaptırdıgım ıcın cok mutluyum ameliyat sonrası herhangı bı sorun yasamadımm

Ö
Konum: Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Burun Estetiği

Erkan hocama gittiğimde burun estetiği olacağımı söyledim ve elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi ameliyata girene kadar çok tereddüt ettim ama bitiminde gördüğümde inanamadım geçekten harikasınız ve korkmamak lazım bunca yıl neden beklemişim hiç acı ağrı ve kötü görüntü yaşamadım sadece bir kaç gün tampon olduğu için ağızdan nefes alıyorsun o yüzden kuruluk oluyor boğazda o kadar o tamponlar alınınca bitiyor ellerinize sağlık hocam

Konum: Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Uzun süredir boğazımda sorun yaşıyordum. Doktor takvimi yorumlarından görerek Erkan Bey'e randevu aldım. Güler yüzlü, samimiyeti beni çok rahatlattı. Vermiş olduğu ilaçlar sayesinde yaşam sevincime geri döndüm. Bence Afyon için büyük şans.