he...i
Cok nazik , anlayisli ve isinde titiz biri. Suphelendigi herhangi birsey dahi olsa ustunde duruyor ve inceliyor. Devlet hastanesinde olmasina ragmen isini savsaklamadan yapiyor. Randevu almak biraz zor oluyor talep fazla oldugu icin ama randevularini kollamaya deger bir doktor.
kb...z
fsm bulvarındaki özel DentaTürk diş hastanesindeki görmedim ilgiyi rahatlatmayı kendisinde gördüm. Dişçilerden çok korkarım genel olarak hastaneye gitmem zaten sadece diş için gittim 20 yaşıma kadar öezl hastanede bile resmen deştiler ufak bi kanal tedavisinde bile bağrıta bağrıta yaptılar. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Hüseyin Erol Akan a gittim yok böyle el hafifliği beceri devlet hastanesinde olmasına rağmen o yogunluga ragmen kendinden emin rahat davranışları bir gram bile acı hissettirmeyen elinin hafifliği mütevaziliği güzel konusmları hastasıyla ilgilenirken mırıldandıgı şarkılar falan herşeyiyle mükemmel bir doktor :)
e....d
Kendisine bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. Genelde devlet hastanesi doktorlarına karşı biraz önyargılıyımdır yoğun iş tempoları nedeniyle pek güler yüzlü olmazlar çünkü ama Erol bey beni yanılttı herşeyden önce çok ilgili çok nazık ve güler yüzlü ayrıca tedavi sırasında ağzıyla müzikler mırıldanması çok rahatlatıcı :) kısaca tavsiye ediyorum :)
Erol Akan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erol Akan, Diş Hekimi.
Erol Akan adresi nerede?Erol Akan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimarsinan Mahallesi Emniyet Caddesi No:13 Yıldırım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erol Akan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erol Akan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erol Akan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erol Akan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erol Akan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erol Akan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Erol Akan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.