Ben Erol AKDAĞ Pendik Merkezde Klinik Psikoloğum. 19 Yıldır Psikolojik Danışmanlık Hizmeti vermekteyim.
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
em...6
Kendisini bu siteden buldum iyiki de bulmuşum. Öncesinde başka bir Dr gidiyordum fakat yaşadığım sıkıntılar devam ediyordu. Erol hocamla başladığım bu süreç hem bana verimli oluyor ve kendisine güvenerek açık olmamı sağlıyordu. Sabırlı anlayışlı çözüm odaklı bir Dr. Ben devam etmekteyim. Düşünenlere gönül rahatlığıyla gitmelerini tavsiye ediyorum.
Erol Akdağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erol Akdağ, Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
Erol Akdağ adresi nerede?Erol Akdağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Batı Mahallesi. Akasya Sokak. No:22 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erol Akdağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erol Akdağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erol Akdağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erol Akdağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Erol Akdağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erol Akdağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erol Akdağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erol Akdağ hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Erol Akdağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakınlardaki Psikolojik Danışmanlar ve Rehberler
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar