su...m
Benide yıllar önce tedavi etmeye çalıştı mideme endoskopi yapıp kanlı ishalsin dedi. Ben kabızım hocam dedimsede ikna edemedim. Daha sonra non hocking lenfoma oldugumu profesör olmayan bir doktor anladı. Biraz daha dikkatli olması gereken hoca
le...a
Yıllarca basur diye tedavi verdiler, benim yakışıklı hocam endoskopi yaptı ve ülserli kolit teşhisi koyarak beni kanserden kurtardı. Çok güleryüzlü, alanında bir numara
si...l
alanında bır numara ınsanı olumcul hastalıktan kurtaran ve zor donemde super bır moral veren super bır doktor olarak yazmak ıstıyorum gözünüz kapalı kendınızı emanet edebılcegınıs bır hekım sızı tanımak buyuk bır şans saygılarımla
Erol Avşar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erol Avşar, Gastroenteroloji.
Erol Avşar adresi nerede?Erol Avşar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Murat Reis Mahallesi Nuhkuyusu Caddesi No:94 Bağlarbaşı Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erol Avşar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erol Avşar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erol Avşar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erol Avşar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erol Avşar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erol Avşar hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Erol Avşar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Üsküdar bölgesinde SGK kabul eden Gastroenterologlar
Üsküdar bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Üsküdar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Üsküdar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Üsküdar bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Üsküdar bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Gastroenterologlar