On numara adam usta hiç düşünmeyin hem titiz he kuralcı ben çok memnun kaldım hastasıyla ilgili hafta sonu olmasına rağmen gelip konturolerini yaptı hastanedede zaten çoğu ürolog hastaneden fikir alıyo şahit oldum bir kaç defa alanyada zaten ilk idrar yolundan taş alma işini yapan doktordur hiç şahine kalmayın ve hemşireler onun hastalarına karşı çok dikatli asla ona sormadan asla bir şey yapılmıyor gerekirse fotoraf çekip gönderiyolar ALLAH kendinden razı olsun ve arkadaşlar ben istanbul doğma büýüme biriyim bu benim 5 çi amaliyatım he önceki ameliyatlarım ortopedi ydi ama bu işte bi tecrübem olduğuna inanıyorum
di...k
EROL beye 10.03.2016 da saat 15.45 de sonuç göstermek için sıra aldım. Fakat hoca odasının kapısını kilitledi ve saat 16; 06 da açtı. hoca ne var dedi. hocam sonuç gostereektim dedim Erol bey ayakta
istemeyerek sonuca bakarak senin bir şeyin yok dedi ve beni gönderdi. Halbuki çok da ağrım vardı. Aklı olan bu hoca ya muayene olmasın. Yazık. .....
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Erol Bıyık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erol Bıyık, Üroloji.
Erol Bıyık adresi nerede?Erol Bıyık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Oba Mahallesi Fidanlık Caddesi No:19 Alanya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erol Bıyık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erol Bıyık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erol Bıyık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erol Bıyık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erol Bıyık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erol Bıyık hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Erol Bıyık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.