Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Ankara Numune Eğitimi ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği Eğitim ve İdari Sorumlusu olarak çalışmaktadır.

O
Konum: Ankara Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi

Teşhisin konulabilmesi çok zor olmuştu.En az 5 sefer aynı servise yatırılmıştım.Ekip çalışmasıyla teşhis konulduğunda buna inanamamıştım.Kabullenmek kolay değil.Zamanla belirtileri öğrendim.(Araştırdım) Gerçektende teşhis %100 Doğruydu.Hastalığımı kabullendim.15 Günde 1 kez enjeksiyonum var.(En önemlisi)
Israrla her seferinde selam vermeme rağmen sanırım mesleğin getirmiş olduğu bıkkınlıktan olsa gerek hastalarıyla fazla sohbet etmeyi sevmezdi.Ama küçük bir zeka pırıltısı gördüğünde espiriler yaparak herkesi güldürürdü.Hocam hocam diyen kalabalık bir Asistanlar topluluğu devamlı ilgili ve meraklı bir şekilde Prof.Dr.Erol Göka'yı takip ederdi.Gölgesinde kalmak çok kolay olmasa gerek ! Yinede çok memnundum.Hastane temiz ve bakımlıydı.Şimdi nasıl bilmiyorum.Herkese tavsiye ederim.

1992 YILINDAN TANIĞIMIZ DOKTORUMUZ EŞİM VE BEN HAKKINI ÖDEYEMEYİZ. EŞİMİN HAYATA DÖNMESİNDE KATKILARINDAN DOLAYI NE KADAR DUA ETSEK AZDIR. ALLAH SAĞLIK SIHHAT VERSİN.

16 07 2003 yılında tanıştık. karadeniz ordu'dan çok ciddi bir vaka idim. ve muayenehanesinden çıktıktan ve tedavi sürecinden sonra yeniden doğmuş gibi oldum. 2006 yılında da akrabalarımdan birisi benim tavsiyemle ve benim sürecimin benzerini sayın göka nın tedavi si ile atlattı.

Y

DÜNYANIN EN DEYERLİ HEKİMİ BEN VAR OLDUĞUM SÜREDE BÜYÜK BİR DEYER OLARAK VAR OLAÇAKTIR.O KADAR ADİL O KADAR DEYERLİKİ SAYIN GÖKA,ALLAHA EN YAKIN MESLEĞİN TÜM KUTSALLIĞINI KENDİSİNDE GÖREBİLİRSİNİZ.BANA KORKUNÇ KARA ÇALANLARA ADİL CVAPLARIYLA YAŞADIĞIM TRAMVAYI O DEYERLİ SÖZLERİYLE BİRANDA TEDAVİ EDEN SAYIN GÖKAYA SAYFALAR DOLUSU METHİYELER YAZSAM YİNEDE RUHEN TAMAMEN HAYATIMI KURTARDIĞININ HAKKINI ÖDEYEMEM.DAİMA SAĞLIK VE MUTLULUK VE BAŞARI DİLEKLERİMLE ANDIĞIM SAYIN EROL GÖKA BEYE ENDERİN SAYGILARIMLA EN İYİ HEKİM DİYEMEM ÇÜĞNKÜ HEKİMLERİN EN ADİLİ EN DEYERLİSİ EN YÜCESİ Kİ BU SÖZLERDE ASLA ABARTI YOK EKSİKLİK VAR.İYİKİ VARSINIZ DUALARIMLA VE SAYGILARIMLA YAZAR YAZGÜLÜ KARALAR

Profili düzenle veya yönet