Mithatpaşa Mahallesi İnönü Bulvarı No:32/1, Ceyhan
mi...
Bir buçuk yıllık diş teli tedavimi erol beyle bitirdik. Çok memnun kaldım. Ekibide kendiside çok ilgili, sevgi dolu insanlar
se...k
Diş teli tedavimi Erol beye yaptırdım 2 yıl sürdü alt kesici dişlerim köpek dişlerimin önünde olmasına rağmen tedavi bu şekilde tamamlandı ben tedavimden memnun kalmadım.
go...
Diş teli tedavimi kendisiyle tamamladım.Erol beye ilgisi ve alakası için çok teşekkür ederim. Süreci yönetimi, alanında uzmanlığı takdire şayan.Emeğinize sağlık
me...
Süper bir dr profesiyonel işini çok iyi bilen ve icra eden biri ve harika biri ,benim annemin dişlerinin tamamını implant yaptı 2000 yılında Sivas da annem çok memun Allah razı olsun bende gelip yaptırmayı düşünüyorum inşaallah olur en kısa zamanda gözünüz kapalı gidip güvenip dişlerinizi yaptırabilirsiniz .
be....
Dislerimde çarpıklık şikâyeti ile gittim öyle güzel anlattı ki hemen tedaviye başladık. Işinde uzman ve donanımlı biri olduğunu gördüm kendisine bu güzel tedavi süreci için teşekkür ederim. Bıkmadan her sorumu cevapladı
Erol Karslı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erol Karslı, Ortodonti.
Erol Karslı adresi nerede?Erol Karslı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mithatpaşa Mahallesi İnönü Bulvarı No:32/1 Ceyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erol Karslı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erol Karslı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erol Karslı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erol Karslı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erol Karslı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erol Karslı hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Erol Karslı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.