Genel Cerrahi Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Robot Destekli Cerrahi
Robotik Cerrahi
e....d
Doktor bey yeni bir yöntem bulmuş, kontrol etmeden, bakmadan uzaktan teşhis. Lenf bezimdeki şişlik için gittim, zahmet edip de bakmadı bile. Buradaki olumlu yorumlara inanarak gittim fakat çok pişman oldum. Zamanım boşa gitti ve onca yol giderek boşuna yoruldum. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Mesleki tecrübesini bilemiyorum çünkü zahmet edip kontrol etmedi. Hasta doktor ilişkisi, empatisi ise çok kötü.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ta....
Erol hocam ile kasık fıtığı rahatsızlığı nedeniyle tanıştım mükemmel bir insan ve çok deneyimli bir hekim, cerrahlığı tartışılmaz çok başarılı bir ameliyat geçirdim sayesinde, hem ameliyattan önce hem de sonra sürekli hastalarını takibi altında tutuyor kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum iyi ki sizin gibi insan ve hekimlerimiz var Allah size her daim sağlık versin hocam.
öz...n
2004 yılından beri doktorum iyiki tanımışım kelimelerle anlatamayacağım bir insan en zor en çaresiz durumlarıma çare olmuştur.Hem doktorluk hem abilik yapmıştır bana aileme ve çevremdeki herkese.üç ameliyatımı da başarılı bir şekilde gerçekleştirmiştir.Ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık
pe...e
Erol Hoca mesleğinin en üst mertebesine ulaşmış değerli Hekimlerin en başında.
Kişiliği Tartışılmaz harika İnsan.
Hastaları ile iletişimi çok doğal.
Yüreğinin güzelliği dilinde.
İyiki varsın denilecek ender insan.
Saygılarımla.
.....
Sayın erol hocam oğlumundiz ameliyatını başarıyla güler yüzüyle müthiş bir doktor herkese tavsiye ederim altın kapı restorantta hocama emeği için sonsuz saygı dolu teşekkürlerimi iletiyorum metin ataş
mu...n
Muthiş bir doktor daha ilk bakışta güven veriyor ve ameliyat esnasında ameliyat oldugumu bile hissetmedim...çok çok teşekkürler hocam ülkemize sizin gibi hekimler gerekli....
m....ğ
Hastalığım nedeniyle kendisilye yeni tanıştım. Çok ilgili. güven veren bi tavrı var kendisine sonsuz teşekkürler ederm. bu memleketin böyle doktorlara ihtiyacı var kendilerine saygılar.. M.ALTUĞ
mi...r
Mükemmel bir cerrah mükemmel bir insan işinde oldukça başarılı.Sayesinde çok başarılı bir operasyon geçirdim ve şu an çok iyiyim başarılarınızın devamına.
eg...y
ne...n
benim tanıdığım en mükemmel cerrahlardan biri, şu anda nefes alıyorsam ayaklarımın üzerinde duruyorsam sağılımla Dr. borçluyum nekadar da tşk etsem azdır benim ilk karacierdeki kistleri teşisini ve acil ameyiyat olacamı Dr.söyledi duyduğumda çok korktum ama bana öyle bir maral verdi ki gülerek girdim ameliyata her zaman allaha dua ediyorum böyle Dr.var olsun memleketimizde binlerce kez tşk ediyorum Dr.Erol Olcaş Saygılar: hastanız Nebibe Arslan
Erol Olcaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erol Olcaş, Genel Cerrahi. Size Erol Olcaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Laparoskopi, Robot Destekli Cerrahi.
Erol Olcaş adresi nerede?Erol Olcaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ilıca Mahallesi 5003. Sokak No:58 Çeşme
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erol Olcaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erol Olcaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erol Olcaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erol Olcaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Erol Olcaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erol Olcaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Erol Olcaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Erol Olcaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Erol Olcaş hangi sigortaları kabul ediyor?Erol Olcaş, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Erol Olcaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Çeşme bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çeşme bölgesinde QNB Finansbank Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar