20'lik Diş Çekimi
Şekerhane Mahallesi Atatürk caddesi (Simit Sarayı üstü) 1100. Sokak No:5/2, Alanya
Erşah Dulkadiroğlu Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dt. Erşah Dulkadiroğlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Erşah Dulkadiroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erşah Dulkadiroğlu, Diş Hekimi. Size Erşah Dulkadiroğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Tam Diş Protezi, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik, Hassas Bağlantılı Protezler.
Erşah Dulkadiroğlu adresi nerede?Erşah Dulkadiroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şekerhane Mahallesi Atatürk caddesi (Simit Sarayı üstü) 1100. Sokak No:5/2 Alanya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erşah Dulkadiroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erşah Dulkadiroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erşah Dulkadiroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erşah Dulkadiroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erşah Dulkadiroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.