Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Diyetisyen Randevusu
Zayıflama Diyetleri
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
s....
Kesinlikle tavsiye ediyorum. Kişinin yaşam tarzı ve metabolizmasına göre diyet programı yazıp çok iyi sonuçlar almanızı sağlıyor.
Beslenmeyle ilgili yeni ve dogru bilgiler edindim.Sadece diyet degil,yasam standartim degisti.Tesekkur ederim Ersan Bey
se...t
Kilo vermekte zorlamıyordum ve ersan beyin ilgisi ve sağlıklı,doyurucu tarifleri sayesinde doğru beslenme alışkanlığım oldu.Tekrar teşekkür ederim.
ş...
Ersan Erçin ile fazla kilolarımdan kurtulmak için ulaştım. Ne zaman arasam ulaşabiliyorum. Herkese tavsiye ederim.
d...
Kilo fazlam olduğu için Ersan Bey'e başvurdum. Uzman ile geçen süreye 10 üzerinden 10 yıldızlı puan veririm. Gece gündüz telefonu açık, istediğim saatte kafama takılanları sorabiliyorum. Açıklayıcı cevap veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
ş...
Ersan Bey'e kilo vermek için başvuruda bulundum. Kendisi çok ilgili bir diyetisyen, zaman ayırıyor, özel zamanlarda da sorduklarımıza cevap veriyor. Ben bütün aileme tavsiye ettim ve hepimizde çooook memnunuz herkese tavsiye ediyorum.
mu...a
Tavsiye üzerine gitmiştim diyete karşı hep bir önyargim vardi kendimce hep ben diyet yapamam bana göre değil derdim ama Ersan beyle tanıştıktan sonra bu önyargim kırıldı onun sayesinde artık sağlıklı bir şekilde besleniyorum kişiye özel hazirlamis olduğu listeler de evimizde sürekli bulunan şeyler yani kisacasi Ersan bey ile diyet gayet benim gibi onyargilari olan kisiler hiç düşünmeden gidip kendisiyle görüşüp tanıştıktan sonra eminim ki diyet yapmaya karar vereceklerdir.
s...
Ersan Bey'e internet üzerinden ulaştım. Otokontrolsüzce yemek yediğimi farketmiştim, kilo vermek için başvurdum. Kendisini tercih ettiğim için çok memnunum , başarılı bir sürece eşlik etti. Sorduğum her soruya cevap veren açıklayıcı , pozitif, enerjisi hep yüksek, ve asla geçiştirmeyen , ve neredeyse hiç aç kalmadım verdiği listelerde ona rağmen isteğim ölçüme geldim. Kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
b...
Ersan bey'i internetten araştırırken buldum ve yorumlarını okuyunca gitmeye karar verdim. Kilo vermek için başvurmuştum isteğim yönünde listelere oluşturdu ve her hafta takip etmesinin yanında sürekli telefonlada danışanına yardımcı ve destek oluyor. Diyette sizi zorlayan listeler vermiyor bu da kilo verme sürecinizde sizi aşırı zorlamıyor. Ben memnun kaldım herkese de tavsiye ederim
d....k
Ersan Bey den çok memnunum çok sıcak kanlı çok güzel yapmam gerekenleri detaylı bir şekilde anlatıyor ve çok güzek kilo verebiliyorum Herkese Tavsiye ederim...
Ersan Erçin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ersan Erçin, Diyetisyen. Size Ersan Erçin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Sağlıklı Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme.
Ersan Erçin adresi nerede?Ersan Erçin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Arapsuyu Mahallesi 666. Sokak No:4/3 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ersan Erçin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ersan Erçin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ersan Erçin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ersan Erçin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ersan Erçin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ersan Erçin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ersan Erçin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ersan Erçin hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Ersan Erçin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler