mu...t
Kızımı ayakları ağrıyor diye muayene götürmüştüm.Muayene süresince ilgi- yaklaşım- söz konusu ağrılarının kaynaklanabileceği durumlarını ve finalinde de tedavi methodlarını adeta bir ders niteliğinde anlaşılır bir dille anlatması SÜPERdi.
se...a
Kızımın ayaklarındaki ağrılar nedeniyle ilgili değişik birkaç doktora götürdüm. Zaman ayırıp hiçbir açıklamada bulunmadan yazdıkları antibiyotik dahil bir çok ilaç kullandık geçmedi. Oysa Ersin Bey, kızıma önce bu ağrının nedenlerini, bu durumda ne yapması gerektiğini onun anlayabileceği şekilde anlattı; onu psikolojik olarak rahatlatarak sorunun önemli bölümünü çözdü. Üstelik uzun ve ağır ilaçlar kullanmasına da gerek kalmadı. Kendisine sonsuz teşekkür ederim.
Ersin Alemdağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ersin Alemdağ, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Ersin Alemdağ adresi nerede?Ersin Alemdağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Derebahçe Mah. Bahçıvan Sok.No:14 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ersin Alemdağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ersin Alemdağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ersin Alemdağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ersin Alemdağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ersin Alemdağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ersin Alemdağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ersin Alemdağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
İlkadım bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
İlkadım bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
İlkadım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
İlkadım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
İlkadım bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
İlkadım bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
İlkadım bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
İlkadım bölgesinde İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları