Herhangi bir hizmet eklenmemiş

2 gün önce doktor beyin polikliniğine gittim günlerden cuma idi doktor bey çok yoğun olmsına rağmen beninim çok ilgilendi sağolsumn yıllardan buyana panik atağımın ve bana verdiği sıkıntıları kendisine anlattım ilaç tedavisne başladı bugün ise rutin kontrollerine çağırdı kendimi yeni doğmuş gibi hissediyorum iyiki varsınız Ersin bey sayenizde 3 gündür uyuyorum ve sıkılmadan endişelenmeden hayata merhaba demeye başladım sayenizde

DR. ERSİN GÜLER BEYE SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM BENİM EŞİM DE BAZI KALP SORUNLARI VARDI KENDİSİ O KADAR İLGİLİ BİR HEKİM Kİ ANLATAMAM GÖRMENİZ LAZIM KISACASI EŞİM ŞU AN ÇOK ÇOK İYİ DURUM DA KENDİM İSE BELİMDE DİSC KAYMASI VAR VE 3 YERDE FITIK MEVCUT SAĞOLSUN BENİ BİLE AYAĞA KALDIRDI MİNNETARIM

K

syn dr.ersin bey dünya iyisi bir insandir her hekim keşke doktor ersin güler gibi güler yüzlü olsa.sağlığımı kendisine borçluyum bu arada çok iyi bir hekimdir kendisi.

Y

doktor ersin güler bey çok ilgili bir doktorumuz çok iyi muayne etti ve tehşisi söyledi ve büyük hastahaneye gitmemi tavsiye etti ve yalova devlet hastahanesine gittim ehşis doğru cıktı ama ersin güler bey gibi ilgilenen olmadı ersin güler beye ilgisi ve alakası icin çok teşekür ediyorum saygılar