Doç. Dr.
El Cerrahisi,
Ortopedi Ve Travmatoloji
Şişli, İstanbul 2 adres
İstanbul Cerrahi Hastanesi
Valikonağı Cad, Sinoplu Şehit Cemal Sok, Çamsaray Apt No 12, B Blok Daire 2, Şişli
Ayaktan Ele Parmak Nakli
İstanbul El Cerrahisi Ve Mikrocerrahi Merkezi
Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif)
Ağrı Pompası
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tendon Onarımı
X-Ray
de...t
İsminizi söyledigimde bile yüzümde tebessum ve içimde güven hissi olusturan degerli doktorummesleğine aşık,özveriyle,disiplinle calışan ve bir o kadar mütevazi,saygılı,nazik,hastalarına karşı sabırlı ve insancıl yaklaşan Ersin bey ameliyat öncesi,sonrasi,bütün kontrollerde benim panik halimi anladığınız ve sıcakkanlı insancıl tavırlarınızla sakinleştirdiğiniz için,tüm sorularıma sabırla cevap verdiğiniz ve hep güvende hissettirdiğiniz için size ne kadar teşekkür etsem azdır...Benim de bir kaza sonucu el parmağımda parçalı kırık oluştu,yamuk kaynadı ve sakat kaldı parmak.iyi bir el cerrahı ararken tavsiye uzerine Ersin beyi buldum.Mikrocerrahiyi turkiyeye ilk getiren sizlermişsiniz ve iyi ki de elimi size emanet etmişim yoksa sakat kalacaktım:( sihirli ellerinizle mucizeler yarattınız,bana hiç bir acı sıkıntı hissettirmeden elimi normale döndürdünüz,ameliyat sonrası da aynı hassasiyetle takip ettiniz.Size olan saygıma,sevgime, şükran ve minnet duygularıma kelimeler gerçekten yetersiz kalıyorAllah o sihirli ellerinizden razı olsun.Sabrınız,ilginiz,anlayışınız,nazik tavırlarınız,güzel yüreğiniz için de ayrıca minnettarım sevgili doktorum.Sizi herkese tavsiye edeceğim
gö...
Kızımın rahatsızlığı, cok nadir ggörülen bir hastalık olan Madelung Deformitesi idi. Ameliyat konusunda çok tereddütlerim vardı. Ersin Bey, öncelikle rahatlatan sakinleştiren, hastası ile bağ kuran bir doktor- ki bu çok önemli. Bize hastalığı ve tedavi sürecini, ameliyatın nasıl yapılacağını, sonraki süreci net ve anlaşılır biçimde anlattı. Tedavi sürecinde tüm samimiyeti ile yanımızda oldu. Kızım elini rahatlıkla kullanabilir hale geldi. Çok teşekkür ederiz kendisine. Gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim. Allah sağlıklı ve uzun ömür versin kendisine.
rü...a
Uzun zamandir annemin parmagindaki olan kücük bir yaranin yanlis doktor mudahalesi sonucu büyümesi sebebiyle en sonunda Ersin beyle tanistik.Kendisi cok ilgili deneyimli cok basarili bir doktor.Annemin parmagindan neredeyse umudu kesmistik ki Ersin beyin tedavisiyle parmak düzeldi.Kendisine cok tesekkr ederiz ve gönül rahatligiyla tavsiye ederiz
ay...n
Ersin bey çok ilgili , açıklamaları gayet detaylı ve soru işaretim kalmadı. Kendisine çok teşekkür ederim. Sağ elim için gitmiştim. Özellikle el ile ilgili problemi olanlar kesinlikle tercih etmeliler.
mu...n
İlk olarak 3 yaşındaki oğlumun cildinde oluşan sıcak su yanığına tedavi ararken tanışma şansı yakaladığım Doç.Dr.Ersin NUZUMLALI ve ekibi, yanık nedeniyle geçirdiğimiz zor günlerde bize çok yol gösterdi ve olduğu destekler sayesinde oğlumun cilt sağlığı hızlı bir şekilde olumlu yönde gelişme gösterdi.
Bu konu için kendilerine hala minnettarken kendim bir trafik kazası geçirdim ve kolumda çok parçalı kırıklar oluştu.
Ambulanstı, hastaneydi, fakülteydi derken oradan oraya bir kolumla diğer kolumu zorla taşırken tekrar imdadıma yetişen, hafta sonu pazar günü demeyip hastaneye yatışıma kadar her adımda yanımda olup yardımcı olan, telkinleri ve güler yüzüyle moral verip içinde bulunduğum travmadan çıkmamı kolaylaştıran, yaptığı ameliyat ve uyguladığı tedavi sayesinde ağrısız sızısız taburcu olmamı sağlayan ve sonrasında da takip eden bir doktor ve bir ekipten bahsediyorum.
Kısaca diyebilirim ki Dç.Dr.Ersin NUZUMLALI ve beraberindeki ekip ikinci defa hayatımızı kurtardı. Kendilerine çok teşekkür eder, saygılarımı sunarım...
fi...9
Değerli Hocam,
Surp Pirgiç Hastanesi'nde sağ elimdeki beşinci tarak kemiğimde bulunan çoklu kırık tedavisini platinle çok başarılı bir şekilde tedavi ettiği için size ne kadar teşekkür etsem azdır. İlgisi ve harika bir kişiliğe sahip olduğunu düşündüğüm Hocam'a Allah'tan uzun ve hayırlı bir ömür geçirmesini diler kendisine şükranlarımı sunarım.
ga...4
Kendisi çok alakadar oldular ve yapılması gerekeni çok iyi bir dille izah ettiler kendisine çok teşekkür ederim
mu...r
Ersin hocamla oglumun sag el 3 parmagindaki dev hucreli tümör vasitasiyla tanistik kendisi bizle ilk andan itibaren cok guzel ilgilendi ve bizi aydinlatti güler yüzü insana ayri bir guven veriyor 21 ekim 2016 basarili bir amaliyatla tümörü tamamen temizledi kendisine ve ekibine sonsuz tesekkurler iyiki varsiniz ersin hocam
ba...b
Ersin hocamla 4 yasindaki oglumun sag el 3 parmaktaki tumor vasitasiyla tanistik ve bize ilk andan itibaren cok samimi cok guler yuzle yaklasti ve bilgilendirdi 21 ekim 2016 gunu amaliyatimizi olduk tumör tamamen temizlendi kendisi ve ekibi son derece tecrubeli ve güler yuzlüler cok tesekkur ediyorum kendisine..
.....
geçirdiğim iş kazası nedeni ile kolumda kırıklar ile birlikte sinir zedelenmesi meydana geldi doktorum ersin bey ameliyat ile plaklar takip siniri zarar görmeden onardi öncelikle allahim a hamd eder ersin bey ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi iletirim kendisi ve ekibi on numara samimi hastanın dilinden ve psikolojisinden anlayan ve önem veren kimselerdir hepsinden allah razı olsun
Ersin Nuzumlalı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ersin Nuzumlalı, El Cerrahisi, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Ersin Nuzumlalı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ağrı Pompası, Dikiş, El Cerrahisi, Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı, Lokal Anestezi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Tendon Onarımı, X-Ray, Mikrocerrahi.
Ersin Nuzumlalı adresi nerede?Ersin Nuzumlalı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Valikonağı Cad, Sinoplu Şehit Cemal Sok, Çamsaray Apt No 12, B Blok Daire 2 Şişli
- Ferah Sok.No:22 Nişantaşı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ersin Nuzumlalı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ersin Nuzumlalı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ersin Nuzumlalı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ersin Nuzumlalı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ersin Nuzumlalı hangi dilleri konuşuyor?Ersin Nuzumlalı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ersin Nuzumlalı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ersin Nuzumlalı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ersin Nuzumlalı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ersin Nuzumlalı hakkında ne düşünüyor?Toplam 55 hasta / danışan, Ersin Nuzumlalı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.