Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi, Keçiören
gü...k
Ben 47 yaşındayım bu yaşıma kadar ilk defa bu kadar hastasıyla ilgilenen bir Dr görmedim güleryüzü ve detaylı bir şekilde anlatması çok güzeldi 8 yıldır geçmeyen sırt kol ağrılarım için gittim inşallah iyi olacak
co...6
Sürekli ve geçmeyen sırt bel ağrıları nedeniyle Ersin hocaya muayeneye geldim, dünyada tanıdığım en iletişime açık insanlardan biri, ayrıca hastaya yaptığı açıklamalarda ki bilgilendirme özverisi, hastaya saygısı, mesleğini ne kadar severek ve saygı duyarak yaptığının kanıtı, tıbbi mesleki bilgisi zaten tartışılmaz, onca yere çeşitli sebeplerle muayene-tedavi olmuş biri olarak rahatlıkla söylüyorum, eğer yılın değil tüm yılların ve tüm ülkenin birinci hekimi seçilse kesinlikle kendisini seçerdim
Ersin Odabaşı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ersin Odabaşı, Tıbbi Ekoloji Ve Hidroklimatoloji.
Ersin Odabaşı adresi nerede?Ersin Odabaşı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi Keçiören
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ersin Odabaşı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ersin Odabaşı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ersin Odabaşı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ersin Odabaşı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ersin Odabaşı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ersin Odabaşı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ersin Odabaşı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.