kü...ü
Kesinlikle çok iyi bir doktor mercek ameliyati oldum ilk günden net görmeye başladım
ir...n
Doktoruma her iki gözümde 5 derece miyop şikayetiyle lazer olmak için başvurdum. Gerekli tetkikler sonucunda beni uygun olduğum yönteme dair detaylı bilgilendirdi. Aynı gün içinde ameliyata alındım ve ameliyat sırasında hiç ağrı hissetmedim, başarılı geçti. Su an lasik sonrası 1. Günümdeyim ve çok şükür ne ağrım var ne yanma batma hissi. Üstelik şimdiden net görüyorum. Eğer lazer düşünüyorsanız mutlaka ersin hocaya gitmenizi öneririmm
be...
Lazer ameliyatım sonrası aşırı memnun kaldım ilgi alaka gerçekten çok güzeldi gönül rahatlığıyla yaptırdım sonraki sürecim de harika geçti herkese tavsiye ediyorum ersin hocama tekrardan teşekkür ediyorum
as...ç
Ersin Beye yakın zamanda göz kapağı estetiği ve yüz dolgusu yaptırdım.Doktorun ilgisi alakası ameliyat sonrası ilgisi çok iyiydi.Bu arada eli çok hafifti.Gozumde ameliyat izi kalmadı.Çevremden olumlu dönüşler aldım.Aynaya her baktığımda doktoruma teşekkür ve minnetlerimi sunuyorum.
ne...t
sevgili doktorumu yakından tanıyorum.Çok iyi bir hekim olmasının yanında çok değerli,insan dostu,hasta dostu bir kimsedir.Keşke tüm doktorlar onun gibi olsa.sevgi ve saygılarımla
Ersin Özgün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ersin Özgün, Göz Hastalıkları.
Ersin Özgün adresi nerede?Ersin Özgün adresini belirtmedi. Ersin Özgün yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Ersin Özgün adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ersin Özgün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ersin Özgün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ersin Özgün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ersin Özgün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ersin Özgün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ersin Özgün hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ersin Özgün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.