Tahsilli Mahallesi, Kozan Cad., (Tren Yolu Yanı) No:321, 01240, Yüreğir
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Tahsilli Mahallesi, Kozan Cad., (Tren Yolu Yanı) No:321, 01240, Yüreğir
Özel Altınkoza Hastanesi
ç.....
Ersin hoca ile hamileliğimizin 5.haftasında tanıştık. Kendisi mükemmel bir hekim. Sıkıntısız bir hamilelik süreci sonrası bebeğinizi sağlıkla kucağımıza aldık. Güler yüzü ve bilgisiyle her zaman yanımızda oldu. Problemlere çok soğukkanlılıkla yaklaştığı için hiç stres yaşamadık.
Hasta
Sağlıkçıyım iş dolayısıyla manisa’dan son haftamızda memleketimiz adana’ya gelmek zorunda kaldık hayatımda gördüğüm en mükemmel doktor kendisi iyi ki yollarımız kesişti iyi ki bebeğimiz sizin ellerinize doğdu minnattarız size
me...
Hamileligim sürecinde doktor değiştirmek zorunda kaldım memnuniyet açısından. Yaptığım araştırmalar ve okuduğum yorumlara dayanarak ersin beye randevu aldim ahh keske en başta keşfetseymisim ersin beyi o kadar naif bir insan ki ses tonu bile insani yatıştiriyor resmen dogumuma 1 hafta kaldi sag salim atlatırız inşallah ersin bey harika bir uzman
h....a
Ben tavsiye uzerıne Ersın bey e rastladım. Uc aylıkken bebegım randevu alıp gıttım. Ilk defa doktorumuzla tanıştım. Bende toxomaplazma varken benı bu konuda cok guzel aydınlattı. Gercekten cok naıf cok kıbar gercekten ışinin ehlı bır doktor xok şukur kı Ersın beye rastladım. Benı cok korkmama rağmen benı motive ettı. Hayatımda rastlayacagınız nadır dpktorlardan bır tanesi. Gitmek isteyen gozu kapalı gidebilir. Iyı varsınız hocam ıyıkı tanıdım.
d....u
Kızım şu an 18 AYLIK o kadar sorunsuz bir sezaryen geçirmiştimki. Gözüm kapalı herkese önerebileceğim mükemmel bir doktor. Her sorunuza bıkmadan cevap veriyor, çok güler yüzlü… annelik serüveninde sizi tanıdığım için çok sanşlıyım bilgilendirmeniz yaklaşımınız açıklamalarınız ve psikolojik olarak rahatlatmanız için çok teşekkür ederim. izi iyiki tanımışım başarılarla dolu bir hayat sizin olsun hocam
ca...u
Böyle kaliteli bir doktor yok arkadaşlar. Hamileligimin orta dönemlerinde tamamen şans eseri kendisine rastladim. Muhtesem öngörüsüylr gebelik şekerimin önüne gecti. Cocugumun kilo boy ölcümlerinde ne dediyse dogumda birebir aynisi cikti :) 26.03.2019 da evladimi kucagima sag salim verdi. Zorunlu sezeryan oldum, ama o kadar dikkatli bir ameliyat ve sonrasi süreci yasatti ki hic bir eziyet yasamadim. Dikislerim 1 haftada toparlandi. Agrim sizim olmadı. Güvenle gidin, dogum iskence degil en güzel en keyifli mucize oldu sayesinde. Tesekkürler canım hocam.
se...s
Mükemmel ötesi bi doktor cok daha iyi yerlere gelmeyi hakediyor dogum yapalı 7 bucuk ay oldu önce Allah'ın snra ersin beyin sayesinde kolay bi dogum oldu ellerinize saglık hocam
na...y
Doktor bey, komplike bir vajinal deri rahatsızlığım olmasına rağmen, alt karın bölgemde aylardır olan 4 adet enfeksiyonumu daha öncesinde farklı kadın doğum doktorlarına gitmiş olduğum halde Ersin Hoca teşhis etti.Açıklayıcı, sabırlı ve oldukça başarılı bir hekim.Kendisine çok teşekkür ediyorum.
tü...a
Ben önce hamile kalamıyordum myom oldugu için. Ersin bey sagolsun. Yinede myomla hamile kalmam için tedavi yaptı ama myom hızla büyüdüğü için hamile kalamadım ve açık ameliyat oldum. Allaha şükürler olsun ameliyattan 6ay sonra hamile kaldım, şimdi 3aylık hamileyim. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah .Ersin beye kontrole geliyorum. Çok ilgili bir doktor. Allah izin verirse dogum içinde ersin beye geleceğim
tç...s
Ersin bey mükemmel bir doktor ilk tanışmamız 10 yıl önce oğluma hamile kaldığında tanıştım ve 2 cocugumu 2012 yılında yaptırdı 3.kez bidaha çocuk düşünmek istesem tereddütsüz ersin beye giderim
Ersin Sürmeliler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ersin Sürmeliler, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Ersin Sürmeliler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu.
Ersin Sürmeliler adresi nerede?Ersin Sürmeliler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tahsilli Mahallesi, Kozan Cad., (Tren Yolu Yanı) No:321, 01240 Yüreğir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ersin Sürmeliler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ersin Sürmeliler online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ersin Sürmeliler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ersin Sürmeliler bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ersin Sürmeliler ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ersin Sürmeliler hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Ersin Sürmeliler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tarsus Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ceyhan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sarıçam Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (2)Yüreğir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları