12 Haziran 1980 tarihinde Susurluk / Balıkesir' de dünyaya geldim. İlk ve orta eğitimini tamamladıktan sonra 1994 yılında İzmir Maltepe Askeri Lisesi'ne başladım. 1998 yılında Ankara GATA Askeri Tıp Fakültesi' ni kazanarak tıp macerama başladım. 2004 senesinde T.C. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda görev yapmak üzere Tabip Teğmen olarak mezun oldum. 2005-2007 yılları arasında pratisyen hekimlik görevimi TCG Kemal Reis fırkateyninde yaptım. 2007 yılında İstanbul GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi KBB Hastalıkarı ve Baş ve Boyun Cerrahisi Ana Bilim Dalında asistanlık eğitimime başladım ve 2012 yılında uzman hekim oldum. 2012 -2017 yılları arasında Marmaris Aksaz Askeri Hastanesinde uzman hekim olarak çalıştım. 2016 yılı sonunda Tabip Binbaşı iken istifa ettim. 2017-2020 yılları arasında Marmaris Özel Yücelen Hastanesinde KBB uzmanı olarak çalıştım. 2012 senesinden bu yana özellikle burun estetiği, pediatrik KBB ameliyatları ve yüz estetik ameliyatları ve uygulamaları alanında yoğun çalışmaktayım. Evliyim ve iki çocuk babasıyım.

OP. DR. ERSOY TUFAN MUAYENEHANE
HATİPİRİMİ MAHALLESİ, 148. SOKAK, ALESTA APARTMANI, NO: 8, DAİRE :2, Marmaris, Muğla

Burun Estetiği

Rinoplasti

Septorinoplasti

Konum: OP. DR. ERSOY TUFAN MUAYENEHANE Diğer

Doğru ve zamanında teşhis ile ani işitme kaybının önüne geçti. Başka söze gerek yok. Kendisine çok teşekkürler.

Konum: OP. DR. ERSOY TUFAN MUAYENEHANE Diğer

Eşimin kulak ağrısından dolayı , akşam saati hekim bulamadığımızdan , doktor Ersoy beyin kliniğinin internet sitesinden bulduğum cep numarasını aradım. Asistanı ile yaptığım görüşmede ,eşimin hamile olduğunu ve kulağındaki ağrıdan dolayı doktor beyin kliniği acil açıp açamayacağını sordum. Sağolsun asistanı da çok ilgilendi 2 dakika sonra 15 dakika içinde doktor beyin klinik de olacağını söyledi. Doktor bey belirtilen zamanda klinikde bizi karşıladı . Gece vakti bir telefonla ulaşılabilen ve hemen yardımcı olan doktor , benim gözümde 'mucize doktor'dur . Orta kulak iltihabı olduğunu öğrendiğimiz rahatsızlık doktor beyin verdiği hamileliği etkilemeyen ilaçlarla rahat bir gece geçirmemizi ve eşimin ağrısının geçmesini sağladı. Kendisi ile ilgili yorumlarımı özellikle burdan yazmak istedim, çok teşekkürler Op. Dr. Ersoy Tufan .